To je to što me zanima!

Zagrebaši su pomeli Zadrane u Višnjiku i poveli u doigravanju

Košarkaši Zagreba na gostovanju kod Zadra slavili su s 98-79 i tako poveli u seriji do dvije pobjede. Zagreb je cijeli susret dominirao, a Zadar se iznova vraćao u utakmicu
Vidi originalni članak

Već polovicom prve četvrtine košarkaši Zagreba pred nešto više od 2000 navijača u Višnjiku vodili su s 13 koševa prednosti. Nakon prve četvrtine Zagreb je imao nevjerojatnih 33-11. No Zadrani su se pribrali i nekako se vratili u utakmicu. Neizvjesnost prve polufinalne utakmice doigravanja trajala je samo prve dvije četvrtine. Pred kraj prvog dijela Zadar je došao na minus četiri. No to je sve što su mogli domaćini u ovoj utakmici.

Zagreb predvođen sjajnim Lukom Žorićem (29 koševa, 14 skokova) ubrzo je podigao prednost na plus 10 i Zadar se više nije mogao vratiti. Završilo je 98-79. Kod Zagreba, uz Luku Žorića, sjajno je odigrao i Heytvelt s 25 koševa, Kruno Simon zabio je 19, uz sedam skokova i osam asistencija. S druge strane Car je zabio 21 koš, Ivanov 16, a Brown 15 koševa. Druga utakmica igra se u subotu u Trnskom.

Prva polufinalna utakmica doigravanja:

Zadar - Zagreb 79-98

Idi na 24sata

Komentari 13

  • to jeee 18.05.2011.

    Ma sranje od utakmice,Zagrebaši dali 5 nevjerojatnih trica i tako dobili jer su se tad odvojili na 25 razlike.Uglavnom nezanimljivo i negledljivo..Tuzno je sve to,da smo u jazina garantirano bi bila bolja atmosfera i utakmica ! P.S. Zagrebački košarkaši su dobili litre pljuvacke i boca u glavu + sto je neki lik uletia među njih i krenu šakama,haha,nisam mogao vjerovati !

  • ineki 13 17.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_51203 17.05.2011.

    igraaaaaaaaaaaaaaj Zadreeeeeeeeeee, volim teeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadar u mom srcu!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare