To je to što me zanima!

Zaigrao je unatoč smrti sina pa se slomio na kraju utakmice...

Irački golman Ahmed je tugovao u tišini, pokušao je donekle otjerati tužne misli nogometom što je djelomično i uspio. Makar na 90 minuta. Uspio je izdržati, ali ne do kraja...
Vidi originalni članak

Tužna priča stiže nam iz Iraka. Alaa Ahmed, golman tamošnjeg prvoligaša Naft Maysana, proživljava užasne trenutke nakon što mu je preminuo sin.

Na utakmici protiv Al-Shorta rasplakao se nakon utakmice i nikom nije bilo jasno što se događa. Ahmed nije nikome rekao što se zapravo dogodilo.

VIDEO

- Nemamo riječi kojima bismo opisali bol koju osjećamo u ovom trenutku. Suosjećamo s našim igračem, ali moramo biti jaki kako bismo njemu dali dodatnu snagu - rekao je predsjednik Naft Maysana.

Ahmed je tugovao u tišini, pokušao je donekle otjerati tužne misli nogometom što je djelomično i uspio. Makar na 90 minuta...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Metković_1 21.02.2018.

    Mali anđeo. Počivao u miru.

  • Atomski Hajduk i bili tići 19.02.2018.

    Nek mu sin počiva u miru!

  • Mika75 19.02.2018.

    Kakav je ovo članak?!, novinar ili nije dobro informiran ili je nepismen. Kada, gdje, zašto?, na koji način??, činjenice nedostaju. Tužno, da ne može biti tužnije ali dajte se malo potrudite kada pišete članak s takvom tužnom tematikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare