To je to što me zanima!

Zajec o Sheriffu: Trebamo navijače i idemo pobijediti!

Oni će igrati zatvoreno i prijetiti iz prekida. Nisu atraktivni, ali teško ih je pobijediti, kaže Dinamov trener Velimir Zajec uoči utakmice protiv Sheriffa
Vidi originalni članak

Poslije ručka idemo u karantenu, moramo biti na okupu. Imamo i povratnike, dečke iz U-19 i moraju se svi družiti, rekao je Velimi Zajec na konferenciji za novinare.
Naravno, glavna tema bila je uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Sheriffa.
- Čeka nas teška utakmica. Protivik nije atraktivan ali teško ih je pobijeditri. No nisu jači od nas. Pretpostavljam da će igrati zatvroeno jer im je to stil. Zatvore se i onda su opasni iz prekida - rekao je Zeko i otkrio kako će Dinamo igrati.
- Nas i rezultat 0-0 vodi dalje, ali čim počneš kalkulirati, obično se dogodi obrnuto. Zato ćemo igrati napadački.
Relizacije je u zadnje vrijeme Dinamova boljka.
- To je problem. Protiv Rijeke smo imali posjed lopte 60-40, 13 puta pucali u okvir, oni nama dvaput i normalno da ne mogu biti zadovoljan realizacijom. Molim i publiku da nam pomogne - izjavio je Zajec.
Za srijedu su najavili kišu.
- Mokar teren više odgovara protivniku. No teren nam je solidan, nije kao nekad, ali nadam se da neće biti problema. Još ne znam sastav. Danas ćemo pogledati snimku utakmice, svi igrači će sve znati dodao je Zeko.
O novom pojačanju Anti Rukavini rekao je:
- Trenirao je četiri tjedna i odigrao dvije i pol utakmice. On još nije kakav će biti. Selio se i prošli tjedan nije ništa nogometnoga radio. Bilo bi dobro da izdrži barem 60 minuta, a očekujem da će za mjesec dana biti pravi - kaže trener 'modrih'.
Za kraj je dodao:
- Sheriff je u zadnjem kolu odigrao 0-0 s drugom momčadi u prvenstvu. Dakle, bolje od nas. Bojite se više od mene, a ja sam se bojao Rijeke...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mlatimudan 03.08.2010.

    Šta bi vi dali da vam je biti dalmatinac i da vam morski vali tuku u vrata o konobe,i da je hajduk vaš voljeni klub!!!

  • mlatimudan 03.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • 03.08.2010.

    Teško.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare