To je to što me zanima!

Zakon braće: Ahmad si je istetovirao Anasovu glavu

Nogometaš Rijeke Ahmad Sharbini na prsa si je istetovirao portret brata Anasa. Napravio je to, kako kaže, samo zbog velike bratske ljubavi
Vidi originalni članak

Braća Scofield se u televizijskoj seriji "Zakon braće" odlično slažu, vole se i pomažu. Ali pitanje je kolika je zaista njihova bratska ljubav. Jer kroz sve te sezone nismo vidjeli da si je bilo koji od njih istetovirao bratov portret. No zato su braća Sharbini napravila korak u tom smjeru i nadoknadili ono što su Scofieldi propustili. Lijevu stranu Ahmadovih prsa odnedavno krasi istetovirana glava brata Anasa.
- Nisam dugo razmišljao, jednostavno sam odlučio to napraviti i napravio sam - kaže Anas, koji nije dugo razmišljao ni što odgovoriti na pitanje: "Kako to da je bratova glava završila na vašim prsima?"
- Zbog bratske ljubavi!
Za napraviti tetovažu portreta Anasa Sharbinija potrebno je oko dva i pol sata. Tek toliko da znaju svi koji takvo što možda jednom požele...
- Nije boljelo, uopće - rekao je Ahmad, koji na desnoj ruci ima istetoviran tekst na arapskom pismu. Po novome ima i brata, koji će mu od sada biti odmah uz bradavicu i kad navečer legne i kad se ujutro probudi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Gunjanac 05.05.2009.

    poljska liga

  • Gunjanac 05.05.2009.

    koji čoban on a i njegova supruga

  • 20bucks 05.05.2009.

    kakv jadnik majko mila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare