To je to što me zanima!

Zambrotta: Gattuso je za 5000 eura pojeo puža golaća s trave

'U Milanellu je padala kiša, a tereni su bili potopljeni i posvuda su bili oni ljigavi puževi golaći. Kakha Kaladze pogledao ih je i u šali rekao Gattusu da će mu dati pet tisuća eura ako jednoga pojede', pričao je Gianluca
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso u igračkim je danima pozornost plijenio agresivnošću i beskompromisnim pristupom na terenu, a hrabrost je pokazivao i na treninzima, barem ako je vjerovati anegdoti koju je u razgovoru za beIN Sports ispričao bivši talijanski reprezentativac Gianluca Zambrotta.

- U Milanellu je padala kiša, a tereni su bili potopljeni i posvuda su bili oni ljigavi puževi golaći. Kakha Kaladze pogledao ih je i u šali rekao Gattusu da će mu dati pet tisuća eura ako jednoga pojede, a Gattuso je zastao i upitao ga: 'Pet tisuća? Uzeo je puža s trave i progutao ga - kazao je bivši Gattusov suigrač.

Gennaro Gattuso igrao je u Milanu od 1999. do 2012., a za crveno-crne odigrao je više od 400 utakmica. Danas je trener Milana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • barba1 09.04.2019.

    Gattuso je imao sreću jer tako sirovi puževi su nosioci parazita od čega je prije pola godine u njemačkoj mladić od 23-24 g. preminuo, prvo završio kao nepokretan, paraliziran i onda preminuo.

  • Zizou10Amrum 09.04.2019.

    Maznuo bi i dva.. 👨‍🍳👨‍🍳

  • vjeko68 09.04.2019.

    Nebi nema pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare