To je to što me zanima!

Zamjena igrača: Jusuf Nurkić preselio iz Denvera u Portland

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić zamijenio je Denver Portlandom. Nije se ove sezone naigrao pokraj raspoloženog Jokića, a novi klub izravan je konkurent Nuggetsima za doigravanje
Vidi originalni članak

Bivši igrač Cedevite i Zadra Jusuf Nurkić (22) odlazi iz Denver Nuggetsa u Portland Trail Blazerse u sklopu dogovora o zamjeni igrača dvaju klubova (trade). U suprotnom će smjeru Mason Plumlee. Obojica igrača igraju na poziciji centra.

Denver i Portland odlučili su se za ovaj potez u namjeri da se dokopaju doigravanja odnosno osmog mjesta Zapadne konferencije. Nuggetsi su na omjeru 24-30, a Portland ima pobjedu manje.

Nurkić se u posljednje vrijeme nije mogao naigrati u Denveru pokraj raspoloženog Srbina Nikole Jokića koji je ovaj tjedan Knicksima zabio rekordnih 40 koševa. Jusuf ove sezone u prosjeku ima osam poena i šest skokova u 18 minuta po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gisa79 13.02.2017.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • ogy2007 13.02.2017.

    Čudan trade,plumle je na 11poena 8skokova i 4 asista, a od nurkica tko.zna šta mogu očekivati

  • kvazistručnjak 13.02.2017.

    Kakvih crnih 34-30???? Pricam o omjeru denvera.. sigurno nisu odigrane vec 64 utakmice I debelo su ispod prosjeka od 50posto pobjeda. Vadite mi krv s ovakvim stvarima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare