To je to što me zanima!

Zanetti otkrio zašto je De Boer izbacio Brozovića iz momčadi

Teški su dani pred Marcelom Brozovićem. Inter ga nije pustio u Chelsea u ljetnom prijelaznom roku, a sad je izbačen iz momčadi. Legenda Intera otkrila je što je Marcelo napravio
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović nije bio u kadru za "Derby della Italia" protiv Juventusa. To je začudilo mnoge jer hrvatski veznjak prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača milanskog Intera, a sad ga je Frank de Boer izbacio iz momčadi.

Problemi su počeli na utakmici Europske lige u kojoj je Inter kod kuće izgubio od Hapoel Beer Sheve. De Boer je hrvatskog reprezentativca izvadio već na poluvremenu, a nakon susreta ga je kritizirao rekavši kako nije dao sve od sebe.

- Marcelo je bio nezadovoljan jer ga je trener zamijenio na toj utakmici protiv Hapoela. Htio je napustiti stadion. Zato je izbačen iz kadra za utakmicu protiv Juventusa - otkrio je potpredsjednik Intera Javier Zanetti Rai TV-u i dodao:

- Postoje jasna pravila. Moraš poštivati ovaj klub i suigrače. Ako Brozović želi nastaviti s nama graditi momčad, naša će mu vrata uvijek biti otvorena. No sve je na njemu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • biki20 20.09.2016.

    To je kad imaš sve u životu a i dalje si nezadovoljan pa radiš gluposti

  • boki21 20.09.2016.

    taj trener nizozemac će najkasnije za mjesec dana dobiti otkaz.

  • p4nT 20.09.2016.

    Možda se otvorila nova kockarnica u gradu pa je htio okušati sreću tamo ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare