To je to što me zanima!

Zanetti pauzira nakon 137 odigranih utakmica u nizu!

U subotu je Zanetti protiv Rome dobio četvrti žuti karton u sezoni, pa mora pauzirati nakon 137 uzastopnih utakmica koje je odigrao u Serie A
Vidi originalni članak

Javier Zanetti kapetan je i legenda Intera, a već 15 godina igra za klub pa nije ni čudo da je omiljen kod navijača. Često se za njega kaže kako je apsolutno najbolja i najisplativija investicija ikad. 'Traktor' nikad ne staje, uvijeć će dati sve od sebe na terenu, a ponašanjem je uzor svim igračima. Ovaj 36-godišnji argentinski reprezentativac ima brojne trofeje i rekorde, a jedan je došao pri kraju. Naime, Zanetti mora pauzirati nakon 137 uzastopnih utakmica koje je odigrao u Serie A. U subotu je na Olimpicu protiv Rome dobio četvrti žuti karton u sezoni pa je suspendrian za utakmicu protiv Bologne. Posljednja utakmica koju nije igrao bila je ona davnog 25. listopada 2006. godine protiv Livorna. Ove je sezone odigrao 41. od 42. Interove utakmice, svaku 90 minuta, a nije nastupio samo u osmini finala domaćeg kupa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Interista 29.03.2010.

    Kralj!

  • 11 BILI 29.03.2010.

    Istinska legenda koju je uvik lipo gledati.na svakoj utakmici daje sve od sebe,krivo dodavanje kod njega ne postoji....jedini igrac koji je u europu dosa sto je zasluzija svaki euro. legenda za pamcenje!

  • Pinturicchio 29.03.2010.

    bravo za klubske ljecnike , igrac je govno ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare