To je to što me zanima!

Zanetti presretan što se vraća u argentinsku reprezentaciju

Uvijek je lijepo vratiti se i igrati za svoju reprezentaciju. Ovaj povratak je poseban u svakom smislu, možda i najljepši dosad, rekao je 37-godišnji Argentinac Zanetti...
Vidi originalni članak

Veliku je čast Zanetti doživio i prije nekoliko dana kada ga je aktualni izbornik argentinske reprezentacije Sergio Batista odlučio vratiti u okrilje reprezentacije. Kapetan Intera je za "gaučose" debitirao daleke 1994. godine i odtad je skupio čak 139 nastupa, a pritom je postigao i pet golova. 

Diego Maradona ga nije vodio s momčadi na Svjetsko prvenstvo prošle godine u Južnoafričku Republiku, ali će zato Zanetti odigrati dvije skorašnje prijateljske utakmice. U pitanju su ogledi protiv SAD-a i Kostarike.

- Uvijek je lijepo vratiti se i igrati za reprezentaciju. Ovaj povratak je poseban u svakom smislu, možda i najljepši dosad - rekao je Zanetti i dodao:

- Premda sam se mnogo puta dosad u karijeri potvrđivao i opravdavao povjerenje, opet ću to morati napraviti. Lijepo je što mi je Batista takvo što uopće omogućio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DeDa_5 23.03.2011.

    znate li vi da se argentina nikada u povijesti nije uspjela kvalificirati na europsko prvenstvo???

  • DeDa_5 23.03.2011.

    slažem se u vezi zanettija da je živa legenda i da ga treba pozvat u reprezentaciju, ali mi nije jasno zašto nije pozvao Agüera pa dečko igra u formi zabio je prošlu utakmicu realu i predprošlu 2 gola almeriji,a on je pozvao od napadača: higuaina,teveza,messija i lavezzia, a higuain je ozljeđen tevez isto muku muči s nekom lakšom ozljedom, dakle u napadu će im moći igrati samo messi i lavezzi,a kolko ja znam argentina ima formaciju 4-3-3 stvarno taj batista nema pojma... :)

  • JAX 23.03.2011.

    Živa legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare