To je to što me zanima!

'Žao mi je ako sam Buffona uvrijedio s riječi penzioner'

Žao mi je ako se Buffon osjetio povrijeđenim zbog riječi 'penzioner'. Nije mi to bila namjera. Ali i dalje mislim da je trebao bolje reagirati, rekao je Beckenbauer
Vidi originalni članak

Veliku je buru ovaj tjedan izazvala izjava legendarnog Franza Beckenbauera kako je vratar Juventusa Gianluigi Buffon u utakmici protiv Bayerna izgledao kao penzioner…

Bavarski su nogometaši u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka svladali Torineze s 2-0, a netom nakon početnog sučevog zvižduka je David Alaba opalio iz velike daljine. Lopta se odbila od jednog braniča gostiju i završila u Buffonovoj mreži.

- Kako se to postavio? Izgledao je kao penzioner. Ne želim ga uzrujavati, ali trebao je zaustaviti taj udarac - kazao je nakon utakmice počasni predsjednik Bayerna.

Iako sam Buffon nije imao prigovora na Beckenbauerove kritike, u njegovu su obranu stali drugi. Bivši talijanski reprezentativac Gianluca Vialli je rekao kako je Beckenbauer pretjerao, a sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta je dodao kako bi legendarni Nijemac trebao poštovati Buffona.

Nakon svega je Beckenbauer u izjavi za Bild ipak ponudio ispriku 35-godišnjem čuvaru mreže.

- Žao mi je ako se Buffon osjetio povrijeđenim zbog riječi penzioner. Nije mi to bila namjera. Ali i dalje mislim da je trebao bolje reagirati kod oba gola - istaknuo je "Kaiser Franz".

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NESTVARAN_1 09.04.2013.

    senilni ludi dedica,opicen ko i pele,više nema pojma ni što prica.

  • WOMANIZER 06.04.2013.

    24, dajte mu opomenu! xP

  • lm2013 06.04.2013.

    a kako je valdes reagiro kod drugog gola PSG-a. Ko na štakama

Komentiraj...
Vidi sve komentare