To je to što me zanima!

Zar i ti, sine Luka?! Modrić vodi pobunu protiv Ronalda

Kako javljaju španjolski mediji, igrači Reala održali su sastanak sa Zidaneom kako bi treneru Reala ukazali na Ronaldovu lošu formu. Nezadovoljni su, između ostalog, njegovom igrom protiv Atletica
Vidi originalni članak

Luka Modrić, Toni Kroos i Gareth Bale predvode momčad Real Madrida protiv svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda, piše Don Balon, a prenose engleski mediji.

Kako javljaju španjolski mediji, igrači Real Madrida održali su sastanak sa Zinedineom Zidaneom kako bi treneru Reala ukazali na Ronaldovu lošu formu. Nezadovoljni su, između ostalog, njegovom igrom protiv Atletico Madrida (1-1).

Dalje, navodno se nekoliko mlađih igrača pobunilo protiv Ronalda, a to su Alvaro Morata, Marco Asensio i Lucas Vasquez. Zamjeraju mu što svojim lošim igrama njima zauzima mjesto.

Iako je ove sezone zabio 26 golova, igra ispod svojih mogućnosti i tek treba zabiti 20 golova u ligi. U zadnjih devet susreta u španjolskom prvenstvu zabio je pet.

Mlađi igrači vjeruju da zadnju riječ mora imati Zidane, a ne da Ronaldo svojim egom i imenom zaslužuje startati u prvih 11, piše The Sun.

Sve ovo dolazi nakon derbija s Ateticom u kojem je Real imao pobjedu u rukama, ali ju je ispustio. U istom tom derbiju Ronaldo je imao nekolicinu prilika, ali nije uspio zabiti.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • jopet_1 10.04.2017.

    Jedini koji takvo nesto smije reći je sergio ramos a vi nabrojali konje koji trče

  • Zoka Kazo 10.04.2017.

    Ti mladji kad steknu status kakav ima Ronaldu u svijetu fudbala onda mogu da vode pobune neke..jer on koliko je dao MU i Realu oni nisu ni 10%..covjek koji zabija i dalje golove i koji daje po 50 golova po sezoni se ne moze tek tako izbaciti i prvog tima..mozda mu nije odlicna sezona ali i dalje je odlican daje golove..i u svakom trenutku je opasan..to je igrac na kojeg na terenu odma 2 otpadaju da ga cuvaju..jer on je Ronaldo..a to ovi ostali mogu sanjati..nasli se debili voditi neku pobunu.da im nije Ronalda bilo bi 4-ti na tabeli...vidjece i sami kad ode..covjek je dao mnogo fudbalu i Realu..a sam nece ni on vuci tim..koliko sezona bukvalno ih on vuce samo..ali ne moze sve sam..daleko lakse je kad u kao u Barsi imas onu trojicu opasnih i svi tresu mreze..svi doprinose..ovde je vjecno Ronaldo vukao Real..i nadju se debili da ga kritikuju..smijesno

  • pomorac11 10.04.2017.

    Igrači održali sastanak da kažu Zidanu da Ronaldo nije u formi!?!?!?A Zizu nema pojma o nogometu pa to do sad nije sam vidio!?!?Aaaa jooooooj.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare