To je to što me zanima!

Zar opet? Hrvatska izgubila od Srbije tricom u zadnjoj sekundi

Zagrebačka 3. gimnazija igrala je protiv vršnjaka iz Novog Sada na Svjetskom košarkaškom prvenstvu u Poreču. Gosti su imali zadnji napad i pogodili su tricu za pobjedu 65-62
Vidi originalni članak

Pa je li moguće? Đorđević nam je zabio u zadnjoj sekundi 1997., prije sedam godina to su nam napravili dvaput u istoj godini, prvo Kecman u zagrebačkoj Areni pa Rašić na Eurobasketu, sad su 'naučili' i klince kako se to radi.

Poreč je domaćin Svjetskog košarkaškog prvenstva za srednjoškolce. Zagrebačka 3. gimnazija igrala je protiv vršnjaka iz Novog Sada. Zagrepčani su gubili 12 razlike, ali vratili su se u zadnjoj četvrtini. Gosti su imali zadnji napad i pogodili su tricu za 65-62.

POGLEDAJTE VIDEO

U stilu Đorđevića čiju tricu pamtimo s Eurobasketa u Španjolskoj prije 20 godina. Rašić je 2010. godine pogodio slobodnjo bacanje sekundu prije kraja za pobjedu Srbije protiv Hrvatske, a cibonaši i dalje sanjaju Kecmana i njegovu nemoguću tricu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danec 05.05.2017.

    Svaka čast i sto sad

  • Gunersss_ 05.05.2017.

    Neeeeee neeeee neeeeeeee..,sto mi dosadno pa citam ove gluposti!

  • provokator_ 05.05.2017.

    zadar i cedevita su pobjeđivali partizana u zadnjoj sekundi a pogotovo je bitna pobjeda cedevite koja je osigurala tada euroligu i unišitila do prije 3-4 godine jakog partizana i igrački i financijski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare