To je to što me zanima!

Zar zaista nema nikoga jačeg od Zorana Gopca?! Čini se ne

Šokiralo me ono što je Zoran Gobac izgovorio neki dan, da su novinari plaćeni od menadžera i da slažu reprezentaciju Slavenu Biliću. Ali šok je trajao 10-12 sekundi
Vidi originalni članak

Šokiralo me ono što je Zoran Gobac izgovorio neki dan, da su novinari plaćeni od menadžera i da slažu reprezentaciju Slavenu Biliću. Čovjek je u jednoj rečenici smrtno uvrijedio otprilike stotinu ljudi. Ali šok je trajao 10-12 sekundi... Kao prvo, Zoki ima određenu povijest sličnih izjava, pa je ovo samo nastavak niza. Kao drugo, čovjek pod svaku cijenu brani sport u kojem je dugo i predugo alfa i omega. Pa i delta, i kapa, i lambda. Kroz uspjehe reprezentacije ogleda se i Gopčev osobni uspjeh, pa metode za postizanje rezultata i balansa u javnim odnosima nisu bitne. Bitan je samo konačan rezultat u oba segmenta. Tipično hrvatski način... A taj rezultat ne izostaje. 

Ispad Zorana Gopca i nije toliko čudan. Ipak je on predugo alfa i omega našeg rukometa.                                           Pa i delta, i kapa, i lambda...

Pazite, nije Zoki od jučer, napasti novinare nakon uspjeha, a bronca na Europskom prvenstvu u Srbiji to jest, puno je djelotvornije od napadanja novinara nakon neuspjeha. I senzibilizirat će i javnost i glas javnosti utjelovljen u novinarima na odgovarajući način.

Iz njegove perspektive, bilo je jednostavnije pustiti tintu poput sipe i napasti novinare nego ući u polemiku o tome zašto njegovi i Golužini štićenici nisu našli za shodno davati izjave nakon osvajanja bronce u Beogradu. I to nije prvi put da su se ponijeli poput uvrijeđenih jumferica (Peking), a da nitko živ ne može točno detektirati razlog njihove uvrijeđenosti.

Osobno sam nakon onih početnih 10-12 sekundi šoka spomenutu Zokijevu rečenicu shvatio otprilike kao kvartovsko/mangupsko “Što mi tko može? Ima li tko jači?”. I stvarno se nikog nisam mogao sjetiti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jdn 06.02.2012.

    Mozda je mafijas ili ne ali novinari su naj gori sljam drustva. nema toga sto nece popljuvati i ocrniti samo da izgleda kao neka senzacija. Cim nesto ne stima sa repkom bio kojom odmah pljuvanje i blacenje. Vecina uopce ne misli na dobro ikome osim sebi. kao neka borba za istinu, ma koga to zanima uopce. Gobac je smrad ali novinari su jos puno gori. Ima mamic potpuno pravo kada ih psuje i vrijedja.

  • hej dude 06.02.2012.

    politički namještenik...

  • NenadObradović 06.02.2012.

    Gobac si je stavio u glavu da je on IZMISLIO rukomet,što je žalosno .Uništit če sve, nije mi jasno kako tako pročitane osobe nitko nemože ili možda ne želi zaustavit. on vedri i oblači u reprezentaciji , on je IZBORNIK iz sjene a Goluža je lutka na koncu, žalosno, određuje ko je za repku a ko nije , naravno prema njegovim simpatijama. Dok se toga ne riješimo svi nam se smiju i zato imamo onakav kriterij suđenja koji jasno ide protiv nas.Treba ga skinut makar morali potpisivati i sakupljenim glasovima tražiti smjenu njegai Goluže preko rukometnog saveza, sve drugo vodi u katastrofu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare