To je to što me zanima!

Zaradio osam milijuna eura pa se požalio: Ja nemam za stan!

Prošle godine sam pet mjeseci morao isplaćivati plaće članovima svog tima, a nije bilo nastupa niti prihoda. Zarađujem, istina, ali je tenis jako skup sport i ne ostaje mi dovoljno novca, rekao je ruski tenisač Rubljov
Vidi originalni članak

Ruski tenisač Andrej Rubljov (23) je u razgovoru s talijanskim sportskim novinarom Luigijem Gattom, koji se specijalizirao tenis, otkrio da ni nakon osam osvojenih titula i sedam godine profesionalne karijere još uvijek nije zaradio dovoljno novaca kako bi si mogao priuštiti stan! 

BJEŽE PRED RUSOM Bizarno: Rubljov u polufinalu Dohe bez osvojenog poena

- Prošle godine sam pet mjeseci morao isplaćivati plaće članovima svog tima, a nije bilo nastupa niti prihoda. Barem sam malo uštedio na avionskim kartama. Zarađujem, istina, ali je tenis jako skup sport i ne ostaje mi dovoljno novca za velike investicije - rekao je Rubljov u intervjuu s Gattom.

RUS OSVOJIO BEČ Bolji i od Đokovića! Rubljovu čak peti ATP turnir u ovoj sezoni

Rubljov je prvi naslov u profesionalnoj karijeri osvojio u Umagu 2017., a drugi u rodnoj Moskvi 2019. Prošle je godine otišao korak dalje i osvojio čak pet turnira (Doha, Adelaide, Hamburg, St. Petersburg, Beč), a ove je godine prvi (zasad) trofej podigao u Rotterdamu. U karijeri je samo od nagrada s turnira uprihodio 7,7 milijuna dolara, ali kako što i sam kaže "tenis je skup sport".

Očito će osmi tenisač svijeta morati ove sezone osvojiti i više turnira nego prošle kako bi se mogao 'počastiti' nekom nekretninom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 17.03.2021.

    Hm... Ovisno kakav stan(čić)!!

  • ni hu 16.03.2021.

    Onda nikad nece ni imat za stan..

  • smrekovaca 16.03.2021.

    mislav kontroliraj se

Komentiraj...
Vidi sve komentare