To je to što me zanima!

Žarko Paspalj je imao moždani, Gregg Popovich brine o njemu

Žarko Paspalj je već imao dva srčana udara, oba je preživio bez posljedica, a u bolnici ga je posjetio i bivši suigrač iz reprezentacije, sportski direktor Sacramenta Vlade Divac
Vidi originalni članak

Žarko Paspalj (51), legendarni košarkaš bivše Jugoslavije, dobro se oporavlja nakon moždanog udara u SAD-u, piše košarkaški portal Eurohoops.  Paspalj je proveo noć u bolnici, a brigu o njemu preuzeo je trener San Antonio Spursa Gregg Popovich, koji ga je doveo u NBA 1989. godine. Popovich je pozvao Paspalja u svoj dom, nakon što je trostruki osvajač zlata za Jugoslaviju otpušten iz bolnice.

Paspalj je već imao dva srčana udara, oba je preživio bez posljedica, a u bolnici ga je posjetio i bivši suigrač iz reprezentacije, sportski direktor Sacramenta Vlade Divac. Žarko Paspalj tijekom karijere igrao je za Budućnost, Partizan, San Antonio, Olympiacos, Panathinaikos, Panionios, Racing Paris, Aris i Virtus Bolognu.

Kad je igrao u San Antoniju, Popovich je bio pomoćni trener. S Jugoslavijom je osvojio Eurobasket 1989., 1991., i 1995., uz broncu 1987., Svjetsko prvenstvo 1990. godine, a ima i dva srebra s olimpijskih igara 1988. i 1996. godine.

 
Idi na 24sata

Komentari 21

  • blokirani_lovac 12.11.2017.

    Drž’ se Paljo !!!

  • NUSKNVP 12.11.2017.

    Niko nije imao dribling kao Paspalj. Kad prebaci loptu sa lijeve na desnu ruku, ili obratno, lomio je protivničke igrače. Samo je Bodiroga mogao to da uradi.

  • LIJEPA LI SI 12.11.2017.

    Marko "zaboravio si" napomenuti i da je na vrhuncu karijere podrzavao veliku srbiju i velicao cetnistvo. . . . . ti kao novinar bi to trebao znati ,cak imaju i javno objavljene neke snimke. . . . pitanje je samo ,zelis li to ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare