To je to što me zanima!

Zašto će kapetan Modrić ostati i za Euro? Ovo je ključni razlog...

Luka je rekao da će igrati dok smatra da kvalitetom može doprinijeti momčadi. U ovom trenutku još je najbolji igrač reprezentacije. I treba nam. Hrvatska mu je strast, pogon i najveća ljubav
Vidi originalni članak

A ne znam što da ti kažem... Svi pitaju, svi bi htjeli da Luka igra još 100 godina. A to nije baš tako jednostavno, objašnjavao je prijateljima u rodnom Obrovcu Stipe Modrić, Lukin otac, dva dana nakon finala Lige nacija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • simplicije23 21.06.2023.

    Malo realniji pogled na sve ne bi nam škodio. Naime, svi su naši igrači genijalni, svi super, svi krasni i bajni ali svaku utakmicu igramo podređenu ulogu i samo nekom srećom smo prolazili dalje i uspijevali izbaciti jače protivnike. Liga nacija je pokazala da smo prestali biti miljenici sreće (čitaj: penala) i da više ne možemo računati na 0-0 i penale. Vrijeme je da počnemo igrati i dobijati igrom a ne produžecima i penalima.

  • Emilio.Kokić 21.06.2023.

    Modrić je jedan od najvećih igrača ikad, tu nema rasprave.. Ali, dokle god mi nemamo napadača, poštenog golgetera, šanse za zlato i medalju uopće na EURO 2024 su minimalne

  • Zagy91 21.06.2023.

    Modrić je živa legenda…skroman, jednostavan i prijateljski nastrojen i prema suparnicima…ima ego ali ga kontrolira vrhunskom socijalnom inteligencijom koju ima za razliku od sportasa s juga koji imaju često s time problem pa im to zariba karijeru unatoč talentu….hvala mu na svemu sto nam je svima priuštio svih ovih godina i meni kao Dinamovcu za kojeg je davao srce na terenu i kao navijača naše repke koju je obilježio za sva vremena. Hvala Luka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare