To je to što me zanima!

Zašto je Olić napustio CSKA? Klub mu je obećao da smije biti na Euru pa prekršio obećanje?!

Hrvatska reprezentacija nije ni isključivi ni najveći razlog raskida suradnje Ole s moskovskim velikanom, ali jest jedan od razloga, nagađaju ruski mediji
Vidi originalni članak

Nakon razgovora klub je odlučio raskinuti našu suradnju. Glavni je razlog različit pogled na rad i budućnost prve momčadi. Žao mi je jer pripremao sam se za novu sezonu s velikim entuzijazmom i jedva sam čekao početak.

Tako je Ivica Olić (41) šokantnom objavom u utorak navečer, za vrijeme utakmice Francuske i Njemačke, objasnio otkaz koji mu je uručio moskovski CSKA.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suradnja je trajala dva mjeseca, na početku travnja ruski je gigant posegnuo za klupskog legendom, igračem kojeg su svi u klubu i navijači obožavali, a odlučio se prihvatiti trenerskog posla.

ŠOK U MOSKVI Olić ekspresno napustio CSKA!

Odluka da CSKA imenuje Olića bila je jednako iznenađujuća kao i sadašnji otkaz. Dio je ruskih medija potencirao kako tako neiskusan trener ne može voditi tako velik klub, no počelo je odlično, s tri pobjede u prve tri utakmice (Tambov, Arsenal Tula i Rotor). Ali uslijedila su tri uzastopna poraza (Soči, Lokomotiv, Spartak) i CSKA je sezonu završio šesti, gdje je bio i kad je Ola preuzeo, a u polufinalu Kupa ga je izbacio Lokomotiv.

Konačna bilanca je četiri pobjede, remi i četiri poraza.

Za vrijeme stanke Olić je započeo preslagivanje momčadi, ali nije se oglušio ni na želju Zlatka Dalića i igrača da bude uz njih na Euru. Barem koliko stigne, dok ne počnu pripreme CSKA.

Tako je i bilo, Ola je bio uz dečke na utakmici protiv Engleske pa via Moskva. Ali samo na sastanak i potpis raskida ugovora.

Ruski mediji pišu da hrvatska reprezentacija nije isključivi ni glavni razlog. Ali jest jedan od. Naime, Oliću je navodno CSKA obećao da će smjeti biti uz "vatrene" na sve tri utakmice prvoga kruga Eura, a onda su se klupski čelnici predomislili i prekršili to obećanje.

Ostali su razlozi nesuglasica s glavnim direktorom kluba Babajevim jer mu klub nije dao da za pomoćnika dovede Rahimića niti mu je jamčio dovođenje igrača koje je Ola tražio. Zasad je došao tek jedan igrač, Muhin.

A onda je, uza sve to, prevagnuo strah da s neiskusnim trenerom ne propadne još jedna sezona... i eto Olića opet na tržištu. I u najdražem društvu, uz Dalića i "vatrene".

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 33beg33 16.06.2021.

    olić kao igrać i kao čovjek je bio vrhunac,međutim,razlika je biti trener jednog od najjačih ruskih klubova gdje si odgovoran za rezultate,a s druge strane hr repka gdje nitko ne odgovara za neuspjehe,od svjetskog prvenstva ista ekipa vodi repku,dalić-ladić-olić i rezultati su katastrofa,sa 5 mjesta smo spali na 17 i uspjeh je odigrati nerjeseno sa armenijom,izgubiti od mađarske,slovenije,tesko dobitimaltu i cipar a imamo tako jak igrački kadar gdje večina igra u ligi 5 ali vodstvo katastrofa,posebno gelirani a pogledaj te plaće za neuspjehe

  • napiši 16.06.2021.

    Neka si ti s nama Ola...Oni neka uzmu Šešelja...

  • zeljko20 16.06.2021.

    Gospodo nijedan od vas neće biti Olić a ni poznat kao olić , zato pišete baljezgarije o njemu u komentarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare