To je to što me zanima!

Zašto one obožavaju Sljeme: Zabavno je, publika je sjajna...

Sjajna je utrka na Sljemenu. Jednom sam tamo slavila. Uvijek se veselim Sljemenu, ima mnogo ljudi, sjajna je atmosfera, navijaju za sve skijašice, kaže Maria Riesch
Vidi originalni članak

Zabavno je skijati na Sljemenu. Sviđa mi se staza, publika, sve je super. Staza je zanimljiva, dugačka i uvijek ima mnogo navijača, rekla je Austrijanka Marlies Schild uoči sljemenske utrke.

- Sjajna je utrka na Sljemenu. Jednom sam tamo slavila. Uvijek se veselim Sljemenu, ima mnogo ljudi, sjajna je atmosfera, navijaju za sve skijašice - dodala je Maria Riesch.

- U Zagrebu je uvijek sjajno. Mnogo je ljudi, sjajna je organizacija i atmosfera je odlična. Staza mi također odgovara. Idem po pobjedu - kaže Tanja Poutiainen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • skemba1 04.01.2011.

    stvarno ste hrvati,nemrete vjerovat da netko nesto uistinu voli,nije sve u novcima!!!

  • tataMario 04.01.2011.

    ... nemojte tako, neko tamo selo, mislim Munchen ako se ne varam, daje za pobjedu slalomu 40000 švicaraca. Ipak smo mi malo bogatiji, pogledaj privrede, sve cvijeta ... pa sto je onda taj kikiriki, nek vidi svijet da se ima.

  • rođin rođo1 04.01.2011.

    "vole zagreb i hrvatsku"da vole zato što bi u austriji,njemačkoj,italiji,kanadi ili bilo gdje drugdje na svijetu trebala pobijedit najmanje 3-4X da bi ostvarila novčani iznos kao za pobjedu u zagrebu.eto zato sve vole hrvatsku i zagreb,nema novaca ljudi sve više bez posla,a ima se samo za nagradni fond 240000€ o ostalom da ne pričamo.koliko struje i vode potrose snježnji topovi kojih je 30kom na ljemenu i delaju od ve do ve.pitam se do kada ćemo se uvlačit u guzicu svima koji to požele????

Komentiraj...
Vidi sve komentare