To je to što me zanima!

Zato su ga platili 65 mil. eura: Lukaku dao četiri gola u debiju

Inter je igrao prijateljski susret protiv talijanskog niželigaša Virtus Bergama i očekivano slavio. No, da se Interu smiješi dobra sezona potvrđuje činjenica da je slavio s visokih 8-0,
Vidi originalni članak

Lovio ga je tjednima i na koncu je zagrizao. Mamac od 65 milijuna eura Manchester Unitedu i 6 milijuna eura početne plaće s porastom do 8,5 milijuna, koji je Antonio Conte bacio bio je neizbježan i Romelu Lukaku postao je igrač Intera.

Bio je to jedan od uvjeta zbog kojeg je talijanski strateg pristao sjesti na klupu velikana s Čizme, a da je Inter dovođenjem Belgijca dobio veliko pojačanje pokazao je već u prvoj utakmici u dresu 'nerazzurra'.

Inter je igrao prijateljski susret protiv talijanskog niželigaša Virtus Bergama i očekivano slavio. No, da se Interu smiješi dobra sezona potvrđuje činjenica da je slavio s visokih 8-0, a Lukaku je dao čak četiri. Po dva su dodali Vecino i Esposito.

U ovoj utakmici uglavnom su igrali igrači koji nisu nastupili u petak protiv Valencije (1-1, 6-7p) te nogometaši iz mladog tima. I takvi su bili prejaki za Virtus.

Inače, prvenstvo u Italiji počinje 24. kolovoza, a novu sezonu otvorit će Parma i Juventus u 18 sati na Enio Tardiniju. Isti dan igraju i Fiorentina-Napoli od 20:45.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 12.08.2019.

    Da ga vidimo da zabije tri gola protiv Juventusa!

  • zekica 11.08.2019.

    Auuuu.... ako je ovima utrpao 4 komada, šta će tek biti kad dođu na Juventus. 🤓🙈🙉🙊

  • Space Burek 11.08.2019.

    Ne kuzim koji je smisao ovakve utakmice... priprema za sezonu protiv ekipe koja je 500 puta slabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare