To je to što me zanima!

Zatvarao šankove: Lude noći u Umagu odvele me do naslova

Aleksandr Dolgopolov, novi umaški kralj, po stilu pobjeđivanja, ali i opuštanja, jako podsjeća na Carlosa Moyu. Vani je do pet ujutro, spava do podne pa osvoji turnir
Vidi originalni članak

Što to pijem? Paaa, službeno reći ću da pijem vodu, nasmijao se Aleksandr Dolgopolov koji je dan uoči polufinala, negdje oko 5 ujutro, zatvarao jedan od šankova u kompleksu ATP turnira.

Simpatični Ukrajinac nikada nije glumio „dobrog dečka“.

- Između izmjena volim pogledati tko je sve na tribinama. Pa i škicnuti dobre komade. Hostese su prelijepe – nasmijat će se 22-godišnjak iz Kijeva.

Svoj premijerni naslov dočekao je u Umagu u kojeg se zaljubio prošle godine kada je debitirao četvrtfinalom.

- Posebno je. Na malo mjesta u svijetu možeš igrati večernje mečeve. Što znači da možeš bez problema spavati do podne. Sviđa mi se taj stil – rekao je novi pobjednik Umaga, drugi Ukrajinac u povijesti turnira.

Mnogi ga vide potencijalom i za Top 10.

- Treba još dosta znoja proliti za plasman u elitu. Ali mogu reći da sam jako zadovoljan kako se razvija moja karijera. Vjerujem u sebe i mislim da mogu jako daleko. Do kraja godine sve je moguće – izjavio je Aleksandr, koji obožava auto utrke.

- Srećom, razbio sam auto samo jednom. Bilo je dosta gadno, ali neću se obeshrabriti. I dalje ću se utrkivati – zaključio je tenisač koji je pobjedu proslavio, kako mu i priliči, do ranih jutarnjih sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tenispro 01.08.2011.

    to se zove zivot!!!! iako da je mirniji bio bih u prvih 5

  • jojo1901 01.08.2011.

    Dobro je u Umagu a hostese citaj escort dame!

  • Trollaš_me 01.08.2011.

    koji car :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare