To je to što me zanima!

Završnica opet kobna: Zagreb u finišu izgubio od Kadettena

Za razliku od prije tjedan dana kad je ispustio pobjedu u Minsku, CO Zagreb u 3. kolu Lige prvaka nije uspio sačuvati bod u Švicarskoj. Schaffhausen je slavio 28-27
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreba upisali su prvi poraz u ovosezonskoj Ligi prvaka izgubivši na gostovanju u Švicarskoj kod Kadetten Schaffhausena 28-27. Kao i u prošloj utakmici, protiv Dinamo Minska, za Zagrebaše kobna je bila sama završnica, no ovoga puta ishod je bio lošiji nego u Bjelorusiji.

Momčad Slavka Goluže bila je na pragu da izbori remi, identičnim rezultatom kao prije tjedan dana 27-27, no obrana u posljednjim sekundama nije izdržala te su se igrači morali pomiriti s porazom.

Zagrebova igra oscilirala je tokom cijele utakmice, a igrači su već dio vremena hvatali zaostatak. Iako su dobro otvorili utakmicu, rukometaši Zagreba prvi veliki pad imali su na 14-7 za Švicarce. Zagreb bi se vratio (na poluvremenu su gubili 16-15) pa bi opet pao. U samoj završnici utakmice Zagreb je anulirao prednost Kadettena 25-22 izjednačivši na 26-26. Domaćini su vodili za gol, a Golužini puleni imali su šansu izboriti remi nakon gola Zlatka Horvata. 

Nažalost, u posljednjoj sekundi pobjedu domaćinu donio je Christian Dissinger. Najefikasniji u redovima Zagreba bio je Marino Marić s 9 golova, Zlatko Horvat sa 7 te Josip Valčić sa 5 golova. Mario Kelentrić obranio je 9 lopti. 

Liga prvaka, 3. kolo:

skupina D

Kadetten Schaffhausen - CO Zagreb 28-27

Redoslijed: 1. Barcelona 4 (-1), 2. Zagreb CO 3, 3. Pick Szeged 2 (-1), 4. Füchse Berlin 2 (-1), 5. Kadetten Schaffhausen 1, 6. Dinamo Minsk 1 (-1)

skupina B

Kiel - Constanta 35-14

Redoslijed: 1. Kiel 6, 2. Veszprem 4 (-1), 3. Atletico Madrid 2 (-1), 4. Sävehof 2 (-1), 5. Celje Pivovarna Laško 0 (-1), 6. Constanta 0

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WinnBett 12.10.2012.

    GOLUŽA zašto ti lovro šprem ima šut 0-0 a igra je cilu utakmicu pojasni to narodu i zašto je josip valčić napravija u 5 minuta 2 puta faul za iskljućenje 4 minute kad ste imali dobit utakmicu i zašto je špiler u istom razdoblju kad je valćić radija oćite gluposti na terenu i on bacija tj.doda balun protivnićkom igraću potom ga urdara dobiva 2 minuta i sida na klupu do tog smeća valčćić i gleda ga u lice dok im se treći kolega na klupi cinićno smije???? odgovori GOLUŽA SLAVKO ZAŠTO STE IGNORIRALI LIVO KRILO?? ovo je sramota razoćarali ste me kao momćad i kao ljudi a najviše me razoćara goluža i josip valčić koji je bija preoćito u kladionici taj dan ili je nekoga posla da mu uplati pobjedu domaćina i lovru šperma manje od 3 gola toliko od mene igra san 5 godina rukomet gleda cilu utakmicu i može vas bit sram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • previše_iskren 12.10.2012.

    Gospodo novinari, neće Vam nitko ništa ako napišete koji članak o RK NEXE...sutra igra utakmicu EHF-a, a u ponedjeljak SEHA ligu...

  • lonili 12.10.2012.

    Mlada ekipa sa puno potencijala, ali trener im se gubi, i zbog toga toliko puno teh. pogrešaka, jer ni jedan napad nije igrala ista šestorka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare