To je to što me zanima!

Zbog kladionice: Sinovčić je opet povukao igrače s terena

Kada je vidio da je utakmica s Novaljom u ponudi kladionica (Zadar vodio 2:0 do prekida), Reno Sinovčić je odmah naredio igračima da je ne smiju do kraja odigrati
Vidi originalni članak

U nogometnom klubu Zadar ostali su dosljedni internom “zakonu u kladionicama” te su u prijateljskoj utakmici protiv Novalje napustili teren pet minuta prije kraja.

Naime, stručni suradnik i budući vlasnik NK Zadra Reno Sinovčić prije više od godinu dana javno je najavio da će svaki put kada se prijateljska utakmica Zadra nađe u ponudi kladionice njegova momčad prije kraja napustiti teren. Kada je vidio da je utakmica s Novaljom u ponudi kladionica (Zadar vodio 2:0 prilikom prekida), Sinovčić je odmah naredio igračima da je ne smiju do kraja odigrati.

Sinovčić je poručio da će i dalje biti dosljedan, čak i ako jednog dana budu igrali prijateljsku utakmicu s madridskim Realom!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • đony 17.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vegas 17.02.2012.

    Ponuda u kladionici: Dali ce utakmica biti prekinuta NE - 1,10 - DA - 17,4......hahahaha....pa kome ti muljas Reno???

  • braanee 17.02.2012.

    ko time dobi, zna se hdz..

Komentiraj...
Vidi sve komentare