To je to što me zanima!

Zbog Messija je morala odustati od faksa: Leo je lijepoj Antonelli ljubav izjavio s devet godina

Messi i Antonella upoznali su se u rodnom Rosariju preko njezinog rođaka koji je Leov prijatelj, a 2009. godine život je podredila argentinskog nogometašu te se preselila u Barcelonu
Vidi originalni članak

Zanosna Argentinka Antonella Roccuzzo (34) supruga je jednog od najpoznatijih nogometaša današnjice, Lionela Messija (34) s kojim je u braku pet godina. 

Messi i Antonella znaju se još iz djetinjstva, a upoznao ih je Antonellin rođak Lucas koji je bio Leov najbolji prijatelj iz mladih dana. Messi je kao dijete napustio Rosario, mjesto iz kojeg je i Antonella, nakon čega otišao u Barcelonu gdje je proveo 21 godinu.

Za Messija kažu da je bio sramežljiv, pogotovo kao mladić, ali s Antonellom je bio opčinjen od malih nogu. Imao je samo devet godina kada je sadašnjoj supruzi prvi put izjavio ljubav, ali zapravo, osim njihovih najbližih, nitko ne zna kada su točno započeli vezu. 

Prema nekim izvorima navodi se da je Antonellina veza procvjetala nakon što se Messi vratio u Rosario kako bi je utješio zbog smrti prijatelja koji je stradao u prometnoj nesreći 2007. godine. Prva informacija o njihovoj ljubavi u javnost je dospjela je 2009. godine kada je Antonella život podredila Leu. Odustala je od fakulteta stomatologije te se preselila u Barcelonu gdje je Messi tada igrao. Prebacila se na studij komunikacija kako bi poboljšala vještine na društvenim mrežama zaboravivši dječji san da postane zubar.

Antonella se inače bavi modelingom, a karijeru je ostavila po strani nakon što je postala majka. Leo i Antonella ponosni su roditelji trojice sinova Thiaga (9), Matea (6) i Cira (4).

O privatnom životu rijetko pričaju u javnosti, a na vjenčanju 2017. u Rosariju osiguranje je pazilo da ne bude nepozvanih gostiju. Javnost je tada oduševilo što su novopečeni mladenci hranu sa svadbe donirali u dobrotvorne svrhe. 

Na društvenim mrežama Argentinku prati gotovo 20 milijuna ljudi, a nerijetko se pohvali besprijekornom linijom i obiteljskim trenucima.

Messi i Antonella živjeli su Kataloniji sve do ljeta 2021. godine kada je Argentinac u šokantnom transferu prešao u redove PSG-a.

Trenutačno s djecom uživaju na luksuznoj jahti na Ibizi, a na ljetovanju su im se pridružili  Cesco Fabregas i njegova supruga Daniella Semaan. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kajbiti 23.06.2022.

    "Prebacila se na studij komunikacija kako bi poboljšala vještine na društvenim mrežama zaboravivši dječji san da postane zubar." Vještine na društvenim mrežama, kaj se i to može studirati?

  • arow 23.06.2022.

    Ah jel ova presla metar visine

  • jetty 23.06.2022.

    Mogla je otici u Osijek i za weekend diplomirati, magistrirati, doktorirati ko nas Vico, Bane,,,, Nema ona pojma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare