To je to što me zanima!

Zbog ozljeda završio karijeru s 26, sada se vraća u Zagreb...

Zagrebaši su posljednje dvije sezone ranjivi na poziciji desnog vanjskog. Često smo znali viđati i Zlatka Horvata na toj poziciji, a od sljedeće sezone ćemo gledati Marija Vuglača...
Vidi originalni članak

Tri ozljede ramena, meniskus koljena, puknuta tetiva u pektoralisu. Zvuče kao ozljede cijele momčadi, ali zapravo je to sve u karijeri prošao rukometaš Mario Vuglač (28). Ozljede su ga totalno uništile, otišao je u mirovinu s 26 godina, a sada se opet vraća u PPD Zagreb i to kod Veselina Vujovića koji ga je već trenirao. 

Zagrebaši su posljednje dvije sezone ranjivi na poziciji desnog vanjskog. Često smo znali viđati i Zlatka Horvata na toj poziciji, ove sezone ju je pokrivao Gašper Hrastnik, a od iduće sezone ćemo na njoj opet gledati Vuglača koji je pod Vujovićem igrao i najbolji rukomet karijere. 

Iz Bjelovara je došao u Zagreb s 14 godina, nakon tri godine se vratio kući pa završio u njemačkom Balingenu. Ondje se ozlijedio, zbog jedne ozljede ramena bio je na čak tri operacije, pa se opet vratio u Zagreb (2014.-2015.), da bi ubrzo završio u - Kataru. Tamo se nije dugo zadržao, opet se 2017. godine vratio u PPD, ali zbog silnih ozljeda završio je karijeru 2018. 

Posljednja u nizu bila puknuta tetiva u pektoralisu, odnosno u prsnim košu. Motivacije i volje za novim oporavkom više nije bilo i Mario je odlučio zaključiti sa svime. Ovo slobodno vrijeme očito mu je poslužilo da raščisti glavu i vrati se rukometu. 

Ovog sjajnog vanjskog opet ćemo gledati od sljedeće sezone. Na vrhuncu je bio nezaustavljiv. Imao je prodor, skok i snažan šut, ali to nažalost nije dugo trajalo zbog silnih ozljeda. Uhvatio je novu volju i vraća se na mjesto gdje je igrao rukomet karijere.

A Zagrebu je odlično došao jer ionako muku muče s pronalaskom desnog vanjskog. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare