To je to što me zanima!

Zbog Rakete su Messi, Suarez i Neymar 'potjerali' Enriquea...

Navodno su najbolji igrači kluba Luis Suarez, Lionel Messi i Neymar zahtijevali od trenera da u momčad vrati Ivana Rakitića umjesto Andrea Gomesa koji igra daleko ispod očekivanja
Vidi originalni članak

Često kritizirani Barcelonin strateg Luis Enrique objavio je jučer kako na kraju sezone odlazi iz kluba. Prema pisanju španjolskih medija razlog leži u našem Ivanu Rakitiću.

Navodno su najbolji igrači kluba Luis Suarez, Lionel Messi i Neymar zahtijevali od trenera da u momčad vrati Ivana Rakitića umjesto Andrea Gomesa.

Skupo plaćeni Portugalac nije na terenu ništa pokazao, a Messi, kao najvažniji igrač kluba, odlučio je to reći u lice treneru. Taj se sastanak navodno dogodio prije desetak dana.

Naš je reprezentativac je jučer počeo utakmicu i zabio gol u visokoj pobjedi nad Sporting Gijónom 6-1.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 03.03.2017.

    Dejane kralju što si napisao ovaj članak, ne obaziri se na ove komentare. Ja ne vjerujem u neke teorije zavjere te da bi Vi pisali laž! Ova vijest me veseli, naprijed naši!! Naravno da vole Rakitića kada su s njim osvojili LP i ne vidim razloga zašto se ne bi žalili, stali uz brata!

  • OS98netko 03.03.2017.

    Sad ce rakitic polako iz kluba ..gura nos di mu nije mjesto...jos malo pa si u dinamu ili u kini 😋

  • mandrillost 03.03.2017.

    Kako su u Barci ujedinjenji za igrace,pa su stali u obranu Rakitica, a u kraljevskom klubu su rekli Zizou da ne stavlja vise Predasistenka,jer da zadrzava igru i da je pao u formi!!! Isco je to iskoristio na najbolji moguci nacin.Pa-pa Dr.Pred

Komentiraj...
Vidi sve komentare