To je to što me zanima!

Zbog reprezentacije: Usprkos aferama sponzori su uz HNS

Nitko se ne želi asocirati uz organizacije koje javnost veže uz korupciju, veli Macan, direktor agencije za odnose s javnošću o HNS-u i mogućem odlasku sponzora...
Vidi originalni članak

Kad ga se prozove, Vlatko Marković izvuče iz džepa reprezentaciju kao protuargument. Iako on s njom praktički nema veze, činjenica je da 'vatreni' spašavaju HNS i njegove čelne ljude. Naime, kako piše Poslovni dnevnik, usprkos svim aferama u Kući nogometa, sponzori se ne povlače.

Slijede nastupi na Europskom prvenstvu, a to im je iznimno privlačno. Krešimir Macan direktor je agencije za odnose s javnošću i objašnjava kako će se to promijeniti ako HNS ne promijeni imidž.

- Nitko se ne želi asocirati uz pojedince ili organizacije koje javnost veže uz kriminal i korupciju. 

Mirjana Matešić, ravnateljica HRPSOR-a dala je očiti primjer golfera Tigera Woodsa kojeg su sponzori napustili jer je postao 'neisplativo marketinško ulaganje'.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Consigliere 21.12.2011.

    pa normalno kako su sponzori uz HNS kad je nasa repka na Europskom, da nije bili ku*ac.. trebali bi se skupit olic, modric, srna, simunic, pletikosa i rec kako nece nastupat za repku dok ovi ne odu..

  • user_60514 21.12.2011.

    pa tu se nezna ko koga je**...najbolje od svega je to kaj zapravo svi imaju koristi od toga osim na obicnih gradana

  • hej dude 21.12.2011.

    reprezentacija je jedino pozitivno (za sada) u hrvatskom nogometu, ali uz ovakve konjusine pitanje je do kada će tako biti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare