To je to što me zanima!

Zbog snijega i leda odgodili su derbi Chelseaja i Man. Uniteda

Bez obzira na njezinu odgodu, sir Alex Ferguson ima razloga za slavlje. Sutra će postati rekorder u broju dana provedenih na klupi engleskog nogometnog velikana
Vidi originalni članak

Šteta što nećemo igrati, to je dobro za Chelsea jer smo mi sad u puno boljoj formi, rekao je Alex Ferguson, trener Man. Uniteda.

Zbog leda i snijega u Londonu čelnici engleskog nogometnog saveza odlučili su odgoditi veliki derbi, koji je sutra trebao biti na Stamford Bridgeu. Utakmicu bi trebali odigrati u siječnju. Bez obzira na njezinu odgodu, sir Alex Ferguson ima razloga za slavlje. Sutra će postati rekorder u broju dana provedenih na klupi engleskog nogometnog velikana. Sir Alex je prestigao velikog Matta Busbyja i nedjelja će mu biti 8811. dan na klupi Manchester Uniteda.

- Govorili su da ću dobiti otkaz nakon nekoliko mjeseci, a ja sam ovdje 24 godine. Navijači me obožavaju i ponosan sam na sve - izjavio je škotski trener.

Snijeg i led odgodili su i veliku većinu današnjih utakmica, igraju samo Blackburn i West Ham, a odigrali su Sunderland i Bolton. Tako nisu odigrani ni susreti Liverpoola i Fulhama, Arsenala i Stokea te Wigana i Aston Ville. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JAX 19.12.2010.

    nije sad su stavili u jedan program sport klub + ividia sam nece prenosit

  • Ledze 18.12.2010.

    Pa sto ako je odgodeno za 1. mj. i onako nijedna tv ne prenosi eng. ligu

  • user_47232 18.12.2010.

    ako se moze po hrvatskoj igrati moze i u engleskoj xD' e pa nemoze

Komentiraj...
Vidi sve komentare