To je to što me zanima!

Zbog sumnjiva poraza svi će u klubu morati na detektor laži

Bugarski klub Lokomotiv iz Plovdiva izgubio je od najlošije momčadi lige. Vlasnik kluba Veselin Mareški odlučio je poslati sve svoje igrače i trenere na detektor laži
Vidi originalni članak

Nakon senzacionalnog poraza protiv najlošije momčadi u ligi vlasnik bugarskog Lokomotiva iz Plovdiva odlučio je kompletnu svoju momčad i trenere poslati na detektor laži.

Veselin Mareški, vlasnik bugarskog Lokomotiva, gotovo je doživio slom živaca nakon što je njegova momčad, koja je dotad bila neporažena, izgubila 1-0 u gostima kod Botev Vratse, kluba koji je izgubio svih pet prethodnih susreta uz gol-razliku 1-16. 

Rekao je kako se želi uvjeriti da iza tog poraza ne stoje nikakvi drugi razlozi osim čisto nogometnih, a to namjerava utvrditi prilično čudnom metodom kad je riječ o nogometu i sportu uopće.

- Nitko nije cijepljen protiv gubitka utakmice, pa tako nismo ni mi. Ipak, ovaj poraz je bio vrlo čudan. Načela fair playa za mene su najvažnija i zbog toga će igrači i treneri ići na poligraf - najavio je Mareški.

U Bugarskoj imaju velikih problema s namještanjem rezuiltata. Tamošnji nogometni savez objavio je da je pokrenuo istragu zbog četiri utakmice. Juniorsku momčad Spartak Plevena nedavno su zbog namještanja izbacili iz U-19 prvenstva. Čak i te utakmice kladionice imaju u ponudi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sirovinakac 26.09.2012.

    tak i treba..nije to slucajno..

  • Yassa 26.09.2012.

    tako treba žao mi je da meni nisu javili za namještaljku pa da se ija kladim sa svojih 5kn

  • Lady Alaska 26.09.2012.

    cemu slika borussie dortmund i juventusa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare