To je to što me zanima!

Zbogom, anđele! Tisuće obukle dresove na Bradleyjevu pokopu

Nogometni zaljubljenici diljem Engleske okupili su se na ispraćaju Bradleyja Loweryja koji je preminuo prošli tjedan nakon višegodišnje borbe s rijetkim tumorom na mozgu
Vidi originalni članak

Tisuće ljudi odjevenih u nogometne dresove i kostime superjunaka okupile su se u Blackhall Collieryju na sjeveru Engleske kako bi odale posljednju počast Bradleyju Loweryju, dječaku čija je duga borba protiv teške bolesti prošli tjedan završila preranom smrću.

Šestogodišnjaku je s 18 mjeseci dijagnosticiran neuroblastom, tumor koji napada djecu i koju je prebolio jednom, ali ne i drugi put.

Batman, Spiderman, Captain America i drugi superheroji pozdravili su kočiju s lijesom obučenim u boje Sunderlanda, kluba za koji je navijao. Posebno je potresen bio Jermain Defoe, nogometaš Bournemoutha koji je bio jako povezan s Bradleyjem, koji je napustio pripreme kako bi bio na ispraćaju malenog borca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • neidemodalje 15.07.2017.

    Nema prave žalosti u velikim skupovima. To se zove masovna histerija! Sjećam se dočeka vlaka iz Ljubljane u Zagrebu davne 1980-te: suza toliko da si trebao čizme kako se ne bi smočio! A danas? Narod voli predstave, osim toga....

  • igorzivkovic.zg@gmail.com 14.07.2017.

    Neka mu je laka zemlja.

  • PARAFIN 14.07.2017.

    Od mene si i razglednicu dobio Rip angele

Komentiraj...
Vidi sve komentare