To je to što me zanima!

Zbogom San Siro: Ronaldinho napustio Milan i otišao u Brazil

Brazilski virtuoz Ronaldinho napustio je Italiju nakon dvije godine provedene u Milanu. Ronaldinho bi do 15. siječnja trebao realizirati transfer u brazilski Gremio
Vidi originalni članak

Ronaldinho više nije igrač Milana. Konačni zbogom rekao je prvog dana 2011. godine kad je oko rano ujutro napustio kamp Milana u Dubaiju i odletio u Brazil. Tako je potvrdio sva nagađanja o napuštanju 'rossonera' prije ljeta, a njegov novi angažman sasvim sigurno ga čeka u Gremiju.

Realizacija transfera pitanje je vremena, a to bi se trebalo dogoditi najkasnije do 15. siječnja. U međuvremenu će Ronaldinho s bratom i menadžerom i Robertom de Assisom i dopredsjednikom Milana Adrianom Gallijanijem dogovoriti sve uvjete prelaska u brazilski klub.

Odlazak iz Milana u koji je došao 2008. godine iz Barcelone uvjetovan je malom minutažom koju je dobivao od bivšeg trenera Leonarda, ali i sadašnjeg Allegrija. Točka na i bila je dolazak Antonia Cassana koji je istisnuo nekad najboljeg nogometaša svijeta iz svih kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mac84 02.01.2011.

    mogo je on igrati i 10 godina na vrhunskoj razini, al ljudi on se zasitio svega. Osvojio je sve sto je mogo, para ko blata njem se vise neda.

  • alkoholiCAR1 02.01.2011.

    jedino mi je zao sto odlazi u brazil,jer vise nema povratka u europu.....legendo odmori se,zasluzio si....

  • Ivek_1 02.01.2011.

    Činjanica da jedan Cassano istisne njega je pomalo žalosna. Legenda je i ponosim se što sam uživao u njegovom nogometu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare