To je to što me zanima!

Zdravko Mamić dao otkaz glasnogovorniku Jagodiću

Desetak dana nakon što je u Maksimiru prekinuta pressica, član Uprave za odnose s javnošću više ne radi u Dinamu. A naslijedio ga je - prethodnik
Vidi originalni članak

Razmišljate li o otkazu, pitali su često novinari u posljednje vrijeme trenera Dinama Krunu Jurčića. I dok se Kruno ljutio na takva pitanja, pokraj njega je sjedio Siniša Jagodić. Službeno član Uprave zadužen za odnose s javnošću, u praksi - glasnogovornik. Došao je s reputacijom čovjeka koji je imao velike zasluge za uspjeh predsjedničke kampanje Stjepana Mesića i ubrzo uspio maksimalno zatvoriti klub prema novinarima.
- Nemamo komentara - posljednjih je godina bio najčešći Jagodićev odgovor na novinarska pitanja. Bavio se demantijima i nazivanjem medija "tvornicom laži". A sada je bivši glasnogovornik Dinama. Navodno je gazda Zdravko Mamić u njemu pronašao krivca za prekidanje pressice nakon utakmice protiv Šibenika. Iako je njegov brat Zoran naredio treneru da ode s pressice, krivac je Jagodić. Prema informacijama iz kluba, riječ je o sporazumnom raskidu ugovora, što znači da Jagodić iz Maksimira odlazi s otpremninom. Po jednakom modelu prekinuta je i suradnja s Jagodićevom najbližom suradnicom Goranom Mirko. Poziciju glasnogovornika preuzeo je Ado Kožul, koji je na tom mjestu radio i prije Jagodićeva dolaska.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • daniel051 17.11.2009.

    ove cipele se baš slažu...koda su stali u g.ov.n.o!!!

  • dalmatinac123456 17.11.2009.

    sad če netko iz bandićeve grupe .

  • the.king 17.11.2009.

    Očito da i sad ide u pomoć predsjedničkom kandidatu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare