To je to što me zanima!

Zdravko Mamić: Direktor Rijeke je prava budaletina!

Nakon što je povjerenik za natjecanje odgodio utakmicu 12. kola između Dinama iz Rijeke, s Kvarnera stižu reakcije pune razočaranja
Vidi originalni članak

Nasamareni smo, izjavio je Rijekin direktor Mario Rubeša nakon odgode utakmice Rijeke i Dinama i dodao:
- Baš zbog ovakvih situacija prvoligaški klubovi na raspolaganju imaju po 30 ili više igrača. I Rijeka i svi drugi klubovi znali su se naći u problemima s ozljedama, ali nitko nije odgađao. Ovakva odluka opasna je i po regularnost prvenstva.
Zdravko Mamić ubrzo je odgovorio prvom operativcu Rijeke.
- On je nekorektna budala. Dinamo sad ima puno većih problema nego što je Rijeka - rekao je Mamić.
Rubeši je najviše smetalo što su iz Dinama u nedjelju još oko 13 sati tražili ulaznice za utakmicu, no samo tri sata kasnije navodno su se razboljela još petorica igrača i utakmica je otkazana. Riječani su najavili žalbu, a i pitaju se zašto dinamovci, ako su toliko bolesni, nisu išli na pregled u Rijeci nego su otišli u Zagreb.
Zbog želučanih problema u Rijeku nisu ni otputovali Mikić, Drpić, Kelava, Vrdoljak i Badelj, a nekoliko sati prije utakmice razboljeli su se Lovren, Lončarić, Tadić, Mandžukić i Sammir.
- Nismo ovo mogli spriječiti. Dečki nisu dobro i takvi ne mogu igrati - rekao je Dinamov liječnik Šojat.
- Ne bi se smjelo događati da se samo tako odgađaju utakmice. Ja sam, primjerice, uvjeren da bismo mi pred punom Kantridom pobijedili Dinamo da se igralo -  kaže predsjednik Rijeke Ivan Vanja Frančišković i ogorčeno dodaje:
- Pa Dinamo ima tri momčadi za Prvu HNL! Uostalom, doveli su u Rijeku momčad bez pet igrača. A to valjda znači da su doveli i zamjene za tu petoricu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vizijaslobode1941 27.10.2008.

    Crazy_Boy zadrovi igrači su bili 25 puta u zaleđu ,svaki prijelaz preko centra je bilo mahano zaleđe, nije isključen dinamov igrač pri rezultatu 2 -0 .i toliko o pomoći sudaca .

  • jesenjin 27.10.2008.

    a vi armada ste budale,pobijedio bi vas dinamo bez jeb.. ti,sta se pjenite,vidit cemo ocete se javljat kad rijeka izgubi....bas me zanima,a vi iz torcide dobijte zadar...pa pricajte....MUKU MUCE DA NAS SPRIJECE SPRJECITI NAS NIKO NECE,DINAMO SAMPION!!!

  • jesenjin 27.10.2008.

    celo i dinao je dobio rijeku 2:0,to nisi napomenio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare