To je to što me zanima!

Zdravko Mamić gostovat će u Nedjeljom u 2 kod Stankovića

Posljednji put Mamić je kod Stankovića gostovao u ožujku ove godine. Maleša je nazvao cinkerom, Jovanovića mišem, a voditelja Acu Stankovića - monstrumom...
Vidi originalni članak

Zanimljivo će biti na vikend. Zdravko Mamić 7. prosinca gostuje u emisiji Nedjeljom u 2 na HTV-u kod Aleksandra Stankovića. Izvršni predsjednik Dinama prekinut će šutnju i reći što misli o aktualnom stanju u nogometu.

I to dok predsjednik HNS-a Davor Šuker putuje svijetom i lobira za svoj ulazak u izvršni odbor Fife , a na domaćem planu po prvi put u povijesti propada derbi , 30.000 ljudi izlazi na Rivu , ministar prima Hajdukovu delegaciju i najavljuje promjene Zakona o sportu i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima ... Imat će Zdravko Mamić dovoljno tema za komentiranje.

"Jovanović je miš, Maleš je cinker, a ti si Aco monstrum!"

Posljednji put Mamić je kod Stankovića gostovao u ožujku ove godine. Bilo je burno i dosta neugodno. Mamić se obračunao s bivšim ministrom sporta.

Tada je Mamić u naletu bijesa Željka Jovanovića nazvao mišem, Hrvoja Maleša cinkerom, a voditelja Stankovića monstrumom.

Prije tri godine Mamić je u emisiji Nedjeljom u 2 mahao dokumentima u kojima su bili podaci o pojedinim navijačima. Policiji su se tada javili mnogi koji su tražili da se provjeri kako to Mamić može mahati s dosjeima na javnoj televiziji, kad ti podaci mogu biti dostupni samo policiji.

Idi na 24sata

Komentari 319

  • superpolicajac 06.12.2014.

    Na žalost ovaj psihopat je jako popularan.

  • otrodotro 05.12.2014.

    nedaj se Glava..

  • stara škola 05.12.2014.

    Pročitah kako je moj komentar neprimjeren. Volio bih znati zašto. naime, izgleda, da admin ima averziju prema svima koji kritiziraju mamića, pa si dopušta ukidanje svakog komentara koji se Mamiću ne dopada. A to da Stanković zloupotrebljava elitno vrijeme na TV stoji i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Eto, admine, ukinite i ovaj komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare