To je to što me zanima!

Zdravko Mamić putuje na Park mladeži: Policija ga ne pušta

Zdravko ide s nama u Split jer smo uložili žalbu na nepravomoćnu presudu, rekao je Zoran Mamić i najavio da je Dinamo osigurao prvo pojačanje, stopera iz Argentine...
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić ide na utakmicu Splita i Dinama u srijedu na Parku Mladeži. 

To je potvrdio njegov brat i trener "modrih", Zoran Mamić.

- Zdravko ide s nama jer smo uložili žalbu na nepravomoćnu presudu o zabrani posjećivanja splitskih stadiona - rekao je Zoran Mamić.

Prekršajni sud u Splitu kaznio je Zdravka Mamića zabranom dolaska na Poljud i Park mladeži na devet mjeseci. No iz Dinama smatraju kako Zdravko može u Split jer odluka nije pravomoćna. 

No ubrzo je stigao odgovor iz Splita u kojem je Prekršajni sud uvažio zahtjev policije te mu izrekao mjeru opreza. To znači da će policija spriječiti ulazak Mamića bude li pokušao stupiti na stadion.

Zoran Mamić o pojačanjima: U Maksimir stiže Argentinac

Neće biti odlazaka iz Dinama, ali bit će dolazaka. Već smo dogovorili jedno pojačanje, radi se o argentinskom stoperu. On sigurno stiže, kazao je Zoran, no nije htio otkriti o kome se radi.

- Dinamo može podnijeti 10 milijuna eura za pojačanja, ali ja sam protiv toga. Nije nam prikladno ni potrebno. Ali morat ćemo se pojačati kako bismo popunili naš igrački kadar - kazao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • zokinjo 16.04.2014.

    Mamić je novi predsjednik HNS-a jer Šuki odlazi, a onda će se tek svima smijati jer mu nitko ništa nemože:-)

  • perica 100 16.04.2014.

    taj je lik zavadijo sjever i jug radi njega postalo je kao u ukraini mržnja a vidim da neke budale dižuga u nebesa e moj narode

  • perica 100 16.04.2014.

    a kaj dovodita pojačanja sa kadetima možete bit prvaci sve dok je mamića i šukera i to vam zanimljivo prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare