To je to što me zanima!

Pojačanje na Poljudu: Zdravko će sjediti na klupi uz Zorana?!

Zdravko je poslije 13 sati napustio hotel. I dok jedni tvrde da je odustao od svog nauma da sjedi na klupi, drugi govore da je otišao samo na ručak te da će se vratiti
Vidi originalni članak

Zdravko ide u Split, kako ne bi išao, rekao je dan prije prve utakmice polufinala Kupa Zoran Mamić

Otišao je bivši izvršni predsjednik Dinama u Split, ali je pitanje hoće li biti na utakmici. U ložu ne može, pa su u Dinamu došli na ideju da savjetnik kluba sjedi na klupi uz brata Zorana Mamića. 

U Dinamu žele da Zdravko Mamić na klupi na Poljudu bude kao predstavnik kluba, a navodno to prema propisima i može. Iz hrvatskog prvaka zatražili su od povjerenstva za Kup dozvolu da Zdravko Mamić bude na klupi kao predstavnik kluba. 

Predstavnik kluba ne treba imati nikakvu posebnu licenciju. Lako je moguće da povjerenstvo za Kup odobri ovaj zahtjev Dinamu i da Zdravko u 90 poljudskih minuta bude uz brata Zorana. Konačnu odluku povjerenstva Dinamo i Zdravko saznat će oko 16 sati kada bi momčad i stručni stožer trebali krenuti prema Poljudu.

Zdravko je poslije 13 sati napustio hotel u kojem se nalazi Dinamo, a pojavile su se tvrdnje da je odustao od toga da bude na klupi te da je otišao u Zagreb. Drugi pak tvrde kako je samo otišao na ručak prije derbija te da će ustrajati u svom naumu, no s Mamićem se nikad ne zna. Ideja da bude na klupi tijekom derbija uz brata Zorana sinula je tijekom doručka u hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Oblivion 16.03.2016.

    Neka se pripazi, opasnost uvijek vreba u Splitu haha

  • marinr 16.03.2016.

    Ovakve vijesti služe samo mobolizaciji debila. S obzirom na njihov mentalni sklop ne treba nas iznenaditi kako ova novinarska patka može proći.

  • wwww 16.03.2016.

    Da ne bude opet nešto ovako haha...https://www.youtube.com/watch?v=hkRgr3woKlc

Komentiraj...
Vidi sve komentare