To je to što me zanima!

Zdravko Mamić želi dati bogatstvo za Tomasova

Po Mamićevoj naredbi igrači su bacili dresove BBB-ima, učinio je to i Hrgović, ali on je vrlo brzo svoj dobio natrag. Boysi su ga bacili na travnjak
Vidi originalni članak

Dajem dva milijuna eura za Marina Tomasova i ako hoćeš, vodim ga odmah u Zagreb, rekao je Zdravko Mamić u poluvremenu utakmice vanjskom suradniku Zadra Reni Sinovčiću.
Nije ga previše brinulo što je Dinamo gubio 2-0 i izgledao kao da je još uvijek na "team buildingu" u Dubrovniku jer je vidio igrača kakvog želi u svojoj momčadi i to je spreman platiti koliko treba. Mladi Zadranin izluđivao je Dinamove braniče kombinirajući sa Županom, igrao je onako kako bi trebao igrati Pedro Morales, a Zadar je izgledao kako bi trebao izgledati Dinamo. Da nije mladi Kelava s nekoliko sjajnih obrana zaustavio val zadarskih napada, utakmica bi bila gotova već do poluvremena.
Ovako je Boško Balaban golom sa 30 metara započeo "come back" i Dinamo se, uz pomoć, slabog zadarskoga golmana Ježine, provukao do pobjede.
Na kraju utakmice opet je Mamić bio u elementu.
- Zoookiii - vikao je bratu i signalizirao da igrači odu baciti dresove BBB-ima, što su oni i učinili.
Svi, pa i Hrgović. No on je svoj odmah dobio natrag. Boysi su ga bacili.

SINOVČIĆ: IMAMO BAR PET PONUDA ZA MARINA

Vanjskog suradnika Zadra Renu Sinovčića nije impresionirala Mamićeva ponuda.
- Imamo barem pet ponuda iz inozemstva i najmanji je problem prodati Tomasova. No on će ići na zimu ili idućeg ljeta. Sad ne ide nikuda, rekao je Sinovčić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vizijaslobode1941 25.08.2008.

    djete poginulog Hrvotskog banitelja pljujete a boška (srbina)dižete u zvjezde sramota ,iako sam navijač Hajduka smatram da je dinamo simbol Hrvatstva a vi ste me gospodo razočarali s takvim ponašanjem prema čovjeku koji pošteno i časno zarađuje svoj kruh ....

  • rođo1 24.08.2008.

    pa nemrem vjerovat da ti bbb mogu biti tolike pičke i mrzit tog hrgovića,a klicat tamo nekim etoima,samirima guelama moralesima itd.koji su za pet klasa lošiji od mirka hrgovića.očito je kod njih važno je samo da nije naš a nije bitno čije i koje.

  • Ferenc16 24.08.2008.

    Taj Tomasov je odličan igrač ko ga kupi imat će velikog dragulja s kojim če moči napraviti sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare