To je to što me zanima!

Ždrijeb regionalne lige: Zagreb na Partizan, a Nexe na Zvezdu

Prva utakmica regionalne rukometne lige (SEHA) odigrat će se 12. rujna. U prvom kolu lige hrvatski prvak Zagreb CO snage će odmjeriti s beogradskim Partizanom...
Vidi originalni članak

U srijedu je u Beogradu ždrijeb za Europsko rukometno prvenstvo 2012. godina, a uoči ždrijeba predstavljena je SEHA (South East Handball Association), regionalna rukometna liga u kojoj će od jeseni 2011. sudjelovati vodeći klubovi Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Slovačke. 

Prva utakmica odigrat će se 12. rujna, a ždrijebanjem je određeno prvo kolo. U njemu će hrvatski prvak Zagreb snage odmjeriti s beogradskim Partizanom.

Drugi hrvatski predstavnik, Nexe, odigrat će utakmicu protiv Crvene zvezde. U prvoj sezoni regionalne lige sudjelovat će 12 klubova iz šest zemalja. Sljedeće sezone moguće je i proširenje lige jer su interes za ulaskom u SEHU pokazali Mađari, Slovenci, Austrijanci te Poljaci.

Ždrijeb 1. kola regionalne lige:

Zagreb CO - Partizan

Crvena zvezda - Nexe

Borac - Vardar

Lovćen - Tatran

Izviđač - Sutjeska

Metalurg - Bosna

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mandzukic100 15.06.2011.

    ma nek se i lijepe stvari dogadjaju,a ne samo kriminal i mrznja.jos da je docekat da se vodje navijaca sastanu i dogovore nekako da se izbace sve one ruzne parole tipa "noz,zica..." ili "ubi srbina-ustasu" i sl. al dobro je i ovo za pocetak,jer najteze je prvi korak napraviti.sretno svima koji rade na tom projektu i nek posluze kao primjer ostalima

  • dario1983 15.06.2011.

    to to polako al sigurno se vracamo u jugoslaviju :-(

  • silviok 15.06.2011.

    kome ovo treba ,umesto da se rasturi jadranska liga koja je postala totalno neinteresantna .nezanimljiva sa sve manjim brojem gledalaca ,srpska kosarka je samo nazadovala .dok nismo usli u to sr... bili smo svetski prvaci ,pokusali smo rvate da naucimo kaosarci ,ne vredi , ne ide,pod hitno treba izaci i ostaviti rvate da nastave da treniraju a ne jos da pravimo neke nove lige ,svasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare