To je to što me zanima!

Zekić: Kakva utakmica, sucu je bilo teško suditi zbog tenzija

Malo je bilo i nezgodnih tonova, ali drugi dio smo odigrali onako kako bih ja volio da stalno igramo. Nadao sam se da možemo napraviti i preokret, ali ne mogu biti nezadovoljan, rekao je
Vidi originalni članak

Slaven Belupo uzeo je bod u dvoboju 17. kola HNL-a protiv Hajduka remiziravši  2-2. Hajduk je imao dva gola prednosti nakon završetka prvog dijela, a prije kraja susret je prekinut na skoro 20 minuta jer su pomoćnog suca pogodili predmetom u glavu. Slaven je u nastavku igrao sjajno te su se u potpunosti vratili golovima Hodže i Krstanovića koji je zabio iz penala. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kakva utakmica. Nevjerojatno. Sve što nogomet pruža danas smo mogli vidjeti. Nažalost, bilo je i nervoze, ali to je isto sastavni dio nogometa. Sucu je bilo jako teško suditi. Ne mogu biti zadovoljan prvim dijelom, promašili smo nogomet, no na poluvremenu je bila prava reakcija igrača -  započeo je Zekić pa nastavio:

- Malo je bilo i nezgodnih tonova, ali drugi dio smo odigrali onako kako bih ja volio da stalno igramo. Nadao sam se da možemo napraviti i preokret, ali ne mogu biti nezadovoljan. Čestitam Hajduku na odličnom prvom dijelu, mojoj ekipi na drugom.

KOMENTAR Šteta što su neki bizarni detalji i odluke bacile nogomet u drugi plan. Pa i gol mladog Pukštasa!

Zekić je u nastavku u igru stavio Krstanovića koji je zabio, a Kvržić asistirao.

- Mislio sam da ću pogoditi i sa Žuljevićem. Sudac je svirao jedanaesterac na njemu pa ga izvukao van. Nije prvi put da je takva reakcija igrača s klupe. Razmišljamo o tome i u pripremi utakmica. Sad smo u situaciji u kojoj možeš promijeniti pet igrača, to je pola ekipe i to ti može apsolutno promijeniti ritam. Moji igrači su ga ove godine puno puta dignuli -  rekao je Zekić pa dodao:

- Čestitam igračima i svim prijateljima kluba, kao i upravi na ova četiri mjeseca. Dugačak je bio put od priprema punih pesimizma, ovo smo izvukli na karakter, odmorit ćemo se pa ćemo vidjeti kako dalje.

- Mislio sam da ću biti malo pametniji. Dinamo, Hajduk i Osijek - ove godine smo dobili po četiri gola jer smo igrali otvoreno. Danas je bila ideja te da budemo što čvršći i kompaktniji. Igrači koji su ušli u drugom dijelu bi svakako ušli da pritisnemo Hajduk. Nije bilo dobro, gubili smo sve druge lopte, kasnili smo u sredini, puno smo se povlačili - objasnio je Zekić taktiku pa zaključio:

- Igrači, njih pet, u zadnjoj liniji bili su sami s Livajom, nisu izlazili na loptu, što je bio dogovor. Veseli me reakcija. To su floskule, ali pokazali smo karakter, zaista jesmo. Nije nam išlo protiv jakih protivnika. Teško je čovjeku ići protiv sebe. Ja ne volim igrati onako kako smo igrali u prvom dijelu. Probali smo nešto drugačije, a danas se pokazalo da smo izgledali puno bolje kad smo igrali onako kako volim.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pacovikozec 12.11.2022.

    zasto je svaka utakmica koju hajduk igra sa bilo kojim protivnikom nabijena nekim tenzijama? u splitu vlada neviden pritisak na hajduk i sve oko hajduka, ta frustracija što već dugi niz godina nije osvojenoj prvenstvo, i svim silama se iz kola u kolo pokušava na sve načine omogućit hajduku da se prikljuci vrhu. kvaliteta je nedovoljna za napravit nešto više, počevši od struke, trenera igrača međutim nikako da se zaprijeti dinamu. frustracija će s godinama biti sve veća i za koju godinu postat će jako teško bit igrač hajduka. ali kad gledamo realno i objektivno, trenutno ne postoji niti jedan razlog da se navijači i simpatizeri hajduka nadaju nečem boljem i mislim da se hajduk tu ne snalazi dobro. jedino rješenje je da se smanje ambicije i očekivanja koja su svake godine ogromna i da se krene polagano i planski po neki rezultat jer ovako ih pojedu vlastite ambicije i jednostavno izgore u želji za nečim višim.

  • Zmar117 12.11.2022.

    Ajde reci da niste bili dodatno premirani protiv Hajduka..

  • Zmar117 12.11.2022.

    Samo je još falilo da Livaji slomite nogu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare