To je to što me zanima!

Zekić: Neki igrači misle da su Bogom dani, neću to tolerirati

Nisam očekivao da će Dinamo ovako visoko pobijediti. Radili smo velike gluposti, blago rečeno bilo je taktičke nediscipline. Neki igrači nakon dvije-tri dobre utakmice polete i misle da su Bogom dani, kaže Zekić
Vidi originalni članak

Dinamo je u sklopu 29. kola HNL-a pobijedio Osijek Zorana Zekića 3-0 na Maksimiru. Trener Osijeka bio je vidno nezadovoljan nakon utakmice.

- Nisam očekivao da će Dinamo ovako visoko pobijediti. Radili smo velike gluposti, blago rečeno bilo je taktičke nediscipline. Neki igrači nakon dvije-tri dobre utakmice polete i misle da su Bogom dani. Trebali bi se malo spustiti na zemlju - naglasio je Zekić pa nastavio:

- Roce se baca na glavu dok ga napadaju trojica, četvorica, a ostali gledaju. To neću tolerirati niti dopuštati - rekao je Zekić.

S druge strane, Zoran Mamić je bio zadovoljan, ali i objasnio zašto je trebalo pola sata da se njegovi igrači pokrenu.

- Bilo je teško igrati zbog vrućine, naglo je zatoplilo pa je igračima trebalo pola sata da dođu na radnu temperaturu. Srećom, kad su dosegnuli radnu temepraturu bila je vidljiva razlika u kvaliteti - počeo je trener Dinama.

Angelo Henriquez zabio je nakon 135 dana i sigurno mu je laknulo.

- On je golgeter, koji živi od golova i sigurno da će mu sada biti mnogo lakše. Taj njegov entuzijazam na treninzima je toliko visok da ga treba čak i spuštati - rekao je Mamić, koji je ipak htio posebno izdvojiti jednog igrača.

- Nemam taj običaj, ali Machado je odigrao jako dobro pa bih ga htio posebno pohvaliti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pobotchnick Leeyoobo 03.04.2016.

    sve je bolje izgledalo kad je bayernov igrač zamijenjen. njemačkim igračima vrućina još više smeta. ni njegovom tati nije bilo lako na onoj žegi od 20 stupnjeva

  • POTPEC 03.04.2016.

    Kaže da je zadovoljan. Pa normalno pobjedili ste, a onih pola sata za zagrijavanje stavi mački pod rep. Da je velika hladnoča to bi nekako i shvatija, ali temperatura za poželit. Ostavi se trenerskog posla nije to za tebe. Sa takvim igračima svaku utakmicu bi triba dobit sa minimum tri razlike upola snage.

  • nostradamus 03.04.2016.

    Objektivno, Machado je naš najvažniji vezni igrač. Osobito od kada nema Ademija. Koliko taj čovijek pretrči i koliko se žrtvuje za mmčad. On je po vokaciji ono što igra Ćorić, ali Ćorića se prodaje, pa je Machado žrtvovan. I igra odlično na zadnjem veznom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare