To je to što me zanima!

'Zekić se zaljubio u Bočkaja, a to ga je i dovelo do problema...'

Po meni je tu ključ problema, u dovođenju nedovoljno dobrih igrača. Zekić i sportski direktor imali su, koliko znam, otvorene ruke za dovođenje igrača. Po meni nisu to kvalitetno napravili, rekao je Lozo
Vidi originalni članak

Zoran i Kek su zadnjih godina bili ikone HNL-a. Dobar je karakter i trener i sigurno će se znati vratiti uspjesima, kakve je ostvarivao i u Osijeku, rekao je bivši trener Rudeša Marko Lozo u HRT-ovoj emisiji stadion pa nastavio o razlozima razilaska između bivšeg trenera Osijeka Zorana Zekića s klubom:

- Po meni je tu ključ problema, u dovođenju nedovoljno dobrih igrača. Zekić i sportski direktor imali su, koliko znam, otvorene ruke za dovođenje igrača. Po meni nisu to kvalitetno napravili tako da u drugom dijelu sezone ponove rezultate iz prvog dijela.

A jedan od većih problema po Lozi je i situacija s Bočkajem, koji zbog incidenta s pijanom vožnjom ne igra već neko vrijeme:

- Zekić se zaljubio u Bočkaja, njegovim izostankom došlo je do ogromnih problema u organizaciji igre.

Lozo je rekao i kako Goricu hrvatskim Atletico Madridom, a prokomentirao je i napredak Rijeke:

- Rijeka je zasluženo druga i napreduje iz kola u kolo. Iznimno napreduju u igri prema naprijed i u defenzivnoj tranziciji. Vidljivi su ti mehanizmi i vidi se da je Bišćan to dosta dobro posložio.

Sudački ekspert Marijo Strahonja prokomentirao je suđenje u ovom kolu hrvatskog prvenstva, no za njega proteklog vikenda spornih odluka - nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 02.04.2019.

    Mislim da zekic nije zasluzio da se tako odnosi prema njemu, doslo je do krize rezultata sto je u jednu ruku normalno, ne zelim umanjivati ekipu osijeka Al realno igrali su malo iznad mogucnosti u prvom dijelu sezone. Ipak je dinamo druga galaksija u hnk-u, tesko da netko drugi moze biti broj 2. Osim rijeke, i tek onda dolaze hajduk, Osijek, lokomotiva koji su trenutnim igrackim kadrom donekle izjednaceni, trenutno ljestvica hnl-a je pravo mjerilo odnosa jakosti ekipa, i definitivno zadnji rezultati ne smiju padati na zekiceva leđa.. Al opet sta ja znam

  • dudlac111 02.04.2019.

    Ugasite tu prčiju od kluba,da vam Mamić nije udijelio kad je kupio špehara da OS kruha ima sad bi vi bili ravnopravni S Hajdukom i Dinamom

  • nino58 01.04.2019.

    Rekao je bivsi trener Rudesa.. Hahah halo, BIVSI trener zadnje momcadi 1.hnl, ajde da je to izjavio neki trener s vecim uspjesima i znanjem, al ovo.. Smijesni ste..

Komentiraj...
Vidi sve komentare