To je to što me zanima!

Zeko najavljuje ofenzivu: U napad, nema nam druge...

Nisam trenirao još od povratka iz Moldavije. Pa imam kvrgu na trbušnom zidu koja se vidi, iznad pimpeka, rekao je Butina kojeg mijenja Lončarić
Vidi originalni članak

Na gol u uzvratu protiv Sheriffa ponovno će stati mladi Filip Lončarić (23). Butina je sukrivac za gol u Moldaviji u prvoj utakmici (1-1), no to ipak, čini se, nije razlog zbog kojeg je prvi golman ispao iz momčadi.
- Nisam trenirao još od povratka iz Moldavije. Sreća pa imam kvrgu na trbušnom zidu koja se vidi, iznad pimpeka - izjavio je 36-godišnji Butina i dodao:
- Ma ove godine su me već i u zatvor strpali, pa kaj sad? Ima i gorih stvari od toga da pročitaš da su te otpisali...
Legendarni Dinamov golman nahvalio je Lončarića.
- Fićo je golmančina, neću tugovati ako ostane broj jedan. Meni je čast u Dinamu biti i na klupi. Ne umišljam da bih morao biti prvi golman. Pa inače ne bih pristao na manji ugovor, 100.000 eura bruto - kaže Butina.
Velimira Zajeca ne zabrinjava ni gubitak dosadašnjeg prvoga golmana. Dobre volje hoda maksimirskim klubom s fasciklom, na kojem piše “Mogu ja i bolje”. U njemu ima sve informacije o moldavskoj momčadi.
- Pa vi se bojite više od mene, ja sam se bojao Rijeke - šalio se Dinamov trener s novinarima.
- Sheriff nije jači od nas. Teško ga je pobijediti, igrat će zatvoreno. Nas i rezultat 0-0 vodi dalje, ali ne smijemo kalkulirati jer tad se dogodi upravo suprotno. Zato ćemo napasti - najavio je Velimir Zajec.

RUKAVINA: TATA ZLATKO DOĆI ĆE ME GLEDATI U DERBIJU
Nisam u idealnu stanju, osjećam i na treninzima da fizički zaostajem za suigračima. Ali mogu jednu utakmicu odigrati i na svježinu, rekao je Ante Rukavina, koji bi trebao zaigrati od prve minute.
- Doći će me gledati tata Zlatko. On sve prati, potegnut će iz Šibenika i ovaj put - dodao je Rukavina.

'RADILI SMO NA PREKIDIMA, NEĆE VIŠE BITI PROBLEMA
Stanka je bila jako duga, ali osjećam se odlično, rekao je Filip Lončarić, koji će nakon Rijeke braniti i u uzvratu protiv Sheriffa. I nekako pokušati riješiti problem prekida, koji “modre” muči od početka sezone.
- Dogovor je da golman mora izlaziti na što više lopti. Ali neće biti problema, radili smo na tome - kaže Filip.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Knight Cross 04.08.2010.

    ma ruki to rijesava :)))

  • areljano 04.08.2010.

    O isuse na nebesu daj pomogni plavom dresu. Plavom dresu, plavoj boji, o, Isuse mi smo tvoji!

  • ne0 04.08.2010.

    ovo je pravo razmisljanje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare