To je to što me zanima!

'Zeleno svjetlo' Fife: Jedvaj za Romu debitira protiv Parme?

Fifa je uvažila papirologiju Rome kako bi se Tin Jedvaj licencirao kao maloljetni igrač te neće morati čekati do punoljetnosti u studenom za debi. Zaigrat će u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Cijela zavrzlama oko nastupa Tina Jedvaja za Romu, očigledno, došla je kraju. Mladi hrvatski reprezentativac, prema pisanju talijanskih medija, dobio je 'zeleno svijetlo' od Fife da konačno ostvari debitantski nastup za rimski klub. 

Poteškoće 17-godišnjem braniču predstavljale su njegove maloljetne godine, a kako bi debitirao za prvu momčad trebao bi čekati punoljetnost, odnosno do 18. rođendana 28. studenog ili da ishodi dozvolu posebnog odbora Fife zaduženog za licenciranje maloljetnih igrača.

Nakon što je krovna svjetska nogometna organizacija uvažila papirologiju, koju je priložila Roma, Jedvaj bi za 'vučicu' mogao debitirati već u ponedjeljak na gostovanju kod Parme.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Puž 14.09.2013.

    Konačno!!!! Još jedan igrač u velikom klubu! Tin je veliki igrač i Roma je veliki klub. Veliki nogometni klub. Veliki talijanski nogometni klub. Tin je sad veliki hrvatski igrač velikog talijanskog nogometnog kluba. Prije je Boban bio kapetan u reprezentaciji, a sad više ne igra nogomet jer je star. Bravo Hrvatska! Biti ćemo svjetski prvaci i osvojiti ćemo prvenstvo s Otto Barićem!

  • Neko_izvan_mase 13.09.2013.

    Slazem se da bi Tin, Ante i Kova trebali biti nositelji repke u buducnosti i ako Bog da, odvesti je do nekog velikog uspjeha...ali isto tako mislim da kad se prica o njima, ne treba u kontekst proslosti trpati Luku, Charlija i Mandzu. Drugim rijecima, trebaju nam i jedni i drugi, a apsolutno ima dovoljno godina i velikih natjecanja gdje mogu igrati skupa. Pocevsi od Eura 2016. a po mom misljenju, sa vrhuncem u Rusiji gdje ce ovi iskusni imati po 32 a mladi 22-24...uz jos 4-5 solidnih igraca iz generacije '88-89. i jos vise potencijala u generacijama '94-97(a bar 3-4 bi trebali postati jako dobri), mislim da izgledi nisu losi. Naravno, uz Niku na klupi!

  • bbbdado 13.09.2013.

    Tin , sve najbolje , sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare