To je to što me zanima!

Želi ga cijela Europa, ali on ima bolju ideju; odabrao je - Leipzig

Ipak, mladi ofenzivac preferira jednu atipičnu opciju koja će mnoge iznenaditi budući da su se na popisu zainteresiranih nalazili Juventus, Sevilla i Manchester United
Vidi originalni članak

Nova nogometna senzacija dolazi nam iz Švicarske. Riječ je o ofenzivcu Basela Breelu Donaldu Embolu (19) koji igra na poziciji polušpice ili špice, a po potrebi i na desnom krilu.

Njemački ga Transfermarkt cijeni na 20 milijuna eura jer riječ je o jednom od najpersketivnijih igrača u Europi u ovom trenutku. Embolo je treći najskuplji švicarski igrač (Rodriguez 28, Xhaka 25) kojeg traže svi veliki europski klubovi, između kojih i Tottenham.

Ipak, mladi ofenzivac preferira jednu atipičnu opciju koja će mnoge iznenaditi budući da su se na popisu zainteresiranih nalazili Juventus, Sevilla i Manchester United.

Čini se kako je većina odustala od ovog transfera jer bi do Breela prvi mogao novi član Bundeslige - RB Leipzig.

Bogati njemački klub ima velike ambicije za bližu budućnost gdje bi dovođenje švicarskog 'wonderkida' predstavljalo ogroman korak naprijed. 'Bikovi' su u netom završenoj sezoni osvojili drugo mjesto u popularnoj 'cvajti' i time izborili direktan plasman u elitni rang njemačkog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 27.05.2016.

    Bravo za njega

  • benn2912 27.05.2016.

    kao prvo,Dietmar Hopp je predsjednik hoffenhaima,a RB sef je Dietrich Mateschitz!! steta,zbog vas sve manje citam 24 sata

  • karboki 27.05.2016.

    živo me zanima kada ćete shvatit da se klub ne zove Red Bull Leipzig

Komentiraj...
Vidi sve komentare