To je to što me zanima!

'Želim da budemo još bolji, mi smo velika nogometna zemlja'

Hrvatska je pobjedom na Parku prinčeva golčinom Luke Modrića prizvala sjećanje na 1998., a tko je bolji da to komentira od Zlatne kopačke Mundijala
Vidi originalni članak

Sretan sam, pogotovo zato jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici, a sada je Luka Modrić zabio fantastičan gol na istom mjestu. Igrači su se borili, izbornik je dobro obavio svoj posao, a pritom smo još tri puta pogađali okvir gola, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker poslije utakmice.

No svjestan je i predsjednik HNS-a da je pred Hrvatskom još dosta posla.

- Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi, od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta - ispričao je Šuker.

Predsjednik saveza posjetio je izabranike Ante Čačića u svlačionici poslije dvoboja.

- Čestitao sam im na velikoj borbenosti. Vidjeli ste da nije bilo jednostavno, Turska je bila dobra u mnogim segmentima, ali na kraju se nogomet igra 11 protiv 11. Nemaju veze ni proračuni ni publicitet. Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na 9 od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji - naglasio je Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Mozak 14.06.2016.

    Mi smo velika nogometna zemlja po igračima, ali po rukovodstvu smo mali, da nemožemo biti manji...!

  • Fenix 14.06.2016.

    Za par dana ce poceti ostavke .

  • sena2 14.06.2016.

    Sto nisi Isao na sprovod kapetanovom ocu konjino jedna?Ipak si ti prevelika velicina da ides na takve nebitne ceremonije!!Da je tamo bio Platini Isao bi prvi!Brand!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare