To je to što me zanima!

Ocijenite suca! Kako je sudio Zebec, kakav vam je bio derbi?

Kakav vam je bio derbi na Rujevici? A kakvo je bilo suđenje Marija Zebeca? Ostavite školsku ocjenu od 1 do 5 i prosudite o zbivanjima utakmice o kojoj će se još dugo pričati
Vidi originalni članak

Dan nakon uvijek je pametniji za analize sportskih događanja. Nakon remija u subotnjem derbiju Rijeka - Dinamo (1-1) želimo čuti vaše mišljenje. Školskom ocjenom od 1 do 5 ostavite svoj sud o kvaliteti subotnje utakmice na Rujevici i suđenju Marija Zebeca.

 
 
Idi na 24sata

Komentari 19

  • klošar1990 09.04.2017.

    Čovjek je dobro sudio,jedina zamjerka mu je ne dodjeljivanje kartona za neke faule,pogotovo igračima Rijeke( koji su inače u drugim tekmama čisti žuti),te eventualno crveni Sammiru zbog namjernog odguravanja protivnika(ali ako ono u tekmi Rijeka-Lokomotiva nije bilo za crveni,onda nije niti ovo)!

  • atakona 09.04.2017.

    Purgeri laprdaju jedno,Rijecani drugo. Rijecki srbi su na svu srecu u crkvama (ne idu na utakmice) i cekaju da im netko da frigane lignje jer nas Hrvate ko j....!!! Penal je bio u 92,to bi sudio svaki sudac na svijetu lopta ide na igraca ovaj ga baci na pod. 1000 faula za Dinamo,koga briga. Rijeka je bila bolja i to me veseli,a sudcu nije lako,da je svirao penal "ostetio" bi Dinamo i Mamic bi ga pojeo. 1:1 realan rezultat Rijeka moze zalit i to je to na Maksimiru nemaju sanse,neka dobiju sve ostale utakmice do Dinama i na miru su,ionako jedino Rijeka i Dinamo zasluzuju bit u prvoj ligi.

  • HighFlyer 09.04.2017.

    Čim bi Dinamov igrač s loptom ušao u duel, namjerno bi pao, a Zebec sudio faul. I tako jedno 20 puta. Zebec propustio dosudit penal u 92. kakav se Dinamu jedva čeka dosudit. Da ga je dosudio, nitko mu ništa ne bi mogao prigovorit. Sucima treba oduzet plave naočale i podjelit im tranparentne bezbojne jer s ovim plavima baš ne vide najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare