To je to što me zanima!

'Želimo li usporedbe s Barcom, sad je vrijeme da to ostvarimo'

Darijo Srna za službeni klupski časopis Šahtara analizirao je 2012. godinu za koju tvrdi da je bila savršena. U Ukrajini su osvojili trostruku krunu, a dobri su bili i u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Darijo Srna za službeni klupski časopis Šahtara analizirao je 2012. godinu, koju je proglasio savršenom za svoj klub.

- Ovo je savršena godina za Šahtar! Treću uzastopnu godinu smo prvaci Ukrajine, dvije godine zaredom osvojili smo Kup, a ove sezone uzeli smo i Superkup - rekao je Srna.

- Momčad raste, mladi igrači napreduju i to je najbitnije. Pozitivna energija kluba, predsjednika i trenera prenosi se na nas. U prvenstvu ove sezone imamo 13 bodova prednosti ispred Dnjipra i 14 ispred kijevskog Dinama. To se nikada nije dogodilo. Šteta je što smo izgubili protiv kijevskog Arsenala - kaže kapetan Šahtara.

Šahtar je u teškoj skupini s Juventusom i Chelseajom izborio osminu finala Lige prvaka, a upravo će utakmicom u najelitnijem europskom klupskom natjecanju Šahtar krenuti u 2013. godinu. Tko će im biti protivnik saznat će na ždrijebu 20. prosinca u Nyonu.

- Razina nogometa naše momčadi je iznimno visoka. Trebamo to održati. Ako želimo usporedbe s Barcelonom, sada je vrijeme da to ostvarimo - zaključio je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • CargoOPS 16.12.2012.

    Svaka cast i Shaktaru i njihovom treneru. Covjek zna sta hoce i kako to moze postic. A i ako budu htjeli mogu sve igrace jer imaju para. Samo naprijed!

  • egzekutor 16.12.2012.

    Hahaha...Darijo, poceo si se opet opijat pred blagdane...

  • akcijski akademik 16.12.2012.

    sahtar ubija sve redom, decki igraju stvarno izvrstan moderan i atraktivan nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare