To je to što me zanima!

Želite Rakitića? 'Može, to će vas koštati 125 milijuna eura'

Sinoć se pojavila vijest, a danas je postalo i službeno - Raketa je produžio ugovor s aktualnim španjolskim prvakom do 2021. godine, a onaj koji će ga htjeti dovesti morat će platiti ogromnih 125 milijuna eura
Vidi originalni članak

Govorilo se i pisalo da će otići, da je zbog Luisa Enriquea prokockao svoju šansu u Barceloni... Ali hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (29) pokazao je da Barcelona bez njega nije ista momčad.

Sinoć se pojavila vijest, a danas je postalo i službeno - Raketa je produžio ugovor s aktualnim španjolskim prvakom do 2021. godine, a onaj koji će ga htjeti dovesti morat će platiti ogromnih 125 milijuna eura odštete. Barcelona se na taj način osigurala i spriječila ostale europske velikane u dovođenju sjajnog veznjaka.

Raketi je to najbolji mogući rođendanski poklon jer je u više navrata rekao kako igra u najvećem klubu na svijetu, kako ne želi otići i kako je dio jedne velike obitelji. Koliko ga vole u Barci svjedoči i poruka predsjednika Josepa Marije Bartomeua.

- Odličan igrač i izuzetna osoba. Čestitke na produljenju ugovora i sretan rođendan - napisao je prvi čovjek Barcelone na Twitteru.

Raketa, sretno! Zaslužio si tu čast nositi Barcin grb još barem četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kis00 10.03.2017.

    Za sve koji tvrde da je Rakitic prevara od igraca i uporno ga usporedjuju sa Modricem porucujem...Modric i Rakitic su dva razlicita tipa igraca i ne mogu uci u istu recenicu. I jedan i drugi su vrhunski a razlika je da jedan igra vise defenzivno a drugi ofenzivno. Ako cemo ih stavljati u istu recenicu onda je realno da se uzme statistika. A statistika govori za Modrica da je od 427 utakmica zabio 49 golova 79 asistencija 53 zuta kartona 1 crveni 33.844 minuta igre. Dok za Rakitica je 507 utakmica 91 gol 90 asistencija 54 zuta kartona 3 crvena 35.650 minuta igre.

  • čisti_hrvat 10.03.2017.

    Svaki covjek vrijedi beskonacno novaca...

  • mek11 10.03.2017.

    Naravno za sve , kao da je nogomet je ekonomija jedne ili svake zemlje . Da ga ukinu , što bi se dogodilo . NIŠTA . Zaradili su dovoljno svi u tom biznisu. Da ljudima ukinu primanja , što bi se dogodilo ŠTRAJK. Jewbo vas nogomet krepat će jednog dana sa ili bez milona eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare