To je to što me zanima!

Želite Van Persieja? Platite 45 milijuna eura i dobit ćete ga!

Španjolci tvrde kako je Nizozemac nezadovoljan na Old Traffordu te da u siječnju želi napustiti United. Kao nova destinacija odličnog napadača spominje se Barca
Vidi originalni članak

Manchester United spreman je prodati Robina van Persieja, a klub koji ga želi dovesti u svoje morat će 'crvenim vragovima' upaliti 45 milijuna eura, tvrdi katalonski Sport.

Španjolci tvrde kako je Nizozemac nezadovoljan na Old Traffordu te da već u siječnju želi napustiti United. Kao nova destinacija ovog odličnog napadača spominje se Barcelona.

Manchester Unitedu ne ide dobro ove sezone u prvenstvu, dok su im za utjehu ostali dobri nastupi u Ligi prvaka. Ukoliko se odluče na prodaju Nizozemca, bio bi to još jedan udarac šampionskim ambicijama Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • FilipČikarela 12.12.2013.

    zašto bi napustio united???vjerujem da je tamo sretan a ne nesretan.ako united ove godine završi 5-6 meni će biti drago iako navijam za njih.nisu oni porto da mogu prodavati igrače i nizati uspjehe ,a još k tome nisu dugoooo već poštenog igrača kupili.za alcantaru in je bilo previše dati 30 ak milijuna a za onog morona fellinia su iskrcali dobre pare.imaju para ko blata, a sakrivaju ih ko zmija noge.neće oni još tako dugo,vidjet će da je vrag odnio šalu , a RVP sigurno nije nesretan.mislim ono ima dobru plaću,igra ,dobro možda klub nije baš u najvećem usponu ali ovo je čist laž koju je netko smislio da novonarima ne bude dosadno

  • strmi007 12.12.2013.

    Sumnjam da njega Barca želi

  • Legenda17 12.12.2013.

    Nadam se da su ovo samo još jedne pompe Španjolskih sportskih žutila

Komentiraj...
Vidi sve komentare