To je to što me zanima!

Željan izazova: Tomislav Marić napustio Hoffenheim

Njegova je želja steći novo iskustvo i potvrditi se kao trener izvan Hoffenheima, objasnio je direktor Hoffenheima Ernst Tanner Marićevu odluku...
Vidi originalni članak

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Marić sporazumno je raskinuo ugovor s njemačkim Hoffenheimom u kojem je radio kao pomoćni trener. Kao razlog rastanka klub je na svojoj web-stranici naveo Marićevu želju da potraži nove trenerske izazove izvan Hoffenheima. Danas 37-godišnjeg Marića je u svoj stručni stožer u sezoni 2007/2008, kad je Hoffenheim još igrao u drugoj Bundesligi, uzeo trener Ralf Rangnick.
- Budući da je rođen u Heilbronnu (regija u kojoj je i Hoffenheim, op.a,), Marić je uživao simpatije navijača. Naravno da bi i ubuduće mogao raditi u klubu, ali njegova je želja bila da stekne novo iskustvo i da se etablira kao trener izvan Hoffenheima - objasnio je klupski direktor Ernst Tanner.
Marić je u igračkoj karijeri, koju je proveo na poziciji napadača, igrao za Karlsruhe, Wattenscheid, Stuttgart Kickers, Wolfsburg, Borussiju Mönchengladbach, japansku Urawu, te u konačnici za Hoffenheim. Za hrvatsku reprezentaciju je odigrao devet utakmica i postigao dva pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare