To je to što me zanima!

Željko Kopić: Igra u Zaprešiću i sad dobar je znak, momci rastu

Ivković misli da je zaslužio pobjedu?! Ne bih komentirao, neka konzumira svoje pravo kako želi... Jesmo li mi bili bolji? U drugom dijelu jesmo, rekao je Hajdukov trener Željko Kopić nakon 1-1 u Koprivnici
Vidi originalni članak

Hajduk nije slavio niti u dvoboju 6. kola, Splićani su u Koprivnici odigrali 1-1. Tako su osvojili četvrti bod sezone što im je bilo dovoljno za osmu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Ogled Slaven Belupa i Hajduka imao je dva različita poluvremena, 'farmaceuti' su bili bolji u prvom, a bijeli u drugom dijelu. Slaven je poveo preko Delića, a za konačnih 1:1 pogodio je - Jairo...

- Ulazak u utakmicu nije bio dobar, daleko smo bili od duela i igrača, nakon izjednačujućeg gola smo se dizali, bili sve bolji, Posavec je jednu obranio... U nastavku smo se razjasnili u svlačionici kako da popravimo igru i igrali smo jako, jako dobro, trebali smo zabiti taj pobjedonosni gol - rekao je poslije utakmice Željko Kodpić.

Tomislav Ivković kaže da su oni zaslužili pobjedu...

- U najavi utakmice sam vidio da se ovdje drugačije govori nego dok sam ja bio u Koprivnici, prije se uvijek poštivalo protivnika. Ivković misli da je zaslužio pobjedu?! Ne bih komentirao, neka konzumira svoje pravo kako želi... Jesmo li mi bili bolji? U drugom dijelu jesmo.

Osvojili ste samo bod? Jeste li zadovoljni igrom? I je li ona bila bolja od rezultata?

- Rekao više puta da ovo nije rezultat koji se traži u Hajduku. Ali mislim da je igra u Zaprešiću i danas dobar znak, veći dio utakmice dobar, momci rastu, usvajaju zahtjeve, tendencija napadačke igre je prisutna, nedostaje još koji gol. U procesu smo... Bilo bi lakše da je Delić u Zaprešiću zabio za 3-2, ili večeras da smo dobili 2-1.

Šest kola ste bez pobjede? Nije vam lako...

- Radimo svoj posao... Već prije sam rekao da je klub iznad svega i da vodeći ljudi vode o tome računa. A na meni je da dam sve od sebe i budemo što bolji - završio je Kopić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kontramrakukontrasili 02.09.2018.

    Kopiću da te podsjetim ,ti si trener Hajduka,a ne Varaždinaili Zadra,da bi davao takve u najmanju ruku čudne izjave.Hoćemo do 12 kola konačno narasti da pobjedimo nekoga??

  • 02.09.2018.

    e moj Kopiću...nisi nikog pobjedio u 6 kola i ti govoriš da se dižete...mislio sam da si dobar trener,ali stari moj ti si otiša na kvasinu skroz....pozdrav pravim navijačima Hajduka....izdržite ovo...jer znam da vam nije lako.......

  • Legende 02.09.2018.

    Kopiću,ako je ovo tebi uspjeh,onda se ostavi treneskog poziva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare